När slutspel står på spel - vi behöver ditt stöd mot Växjö
Publicerad: 2020-02-28
Herr
Först går vi upp mot HV71 borta på lördagskvällen. Sedan väntar en av säsongens potentiellt mest avgörande matcher på hemmaplan. Nu behöver vi ditt stöd på läktaren igen, hemma mot Växjö Lakers tisdagen den 3 mars.

Brynäspubliken har slutit upp fantastiskt under säsongen 19/20.

Trots att herrlaget återigen, likt förra säsongens slutposition, är utanför slutspel har ett snitt på 6 044 personer valt att stötta spelarna, ledarna, laget och föreningen på plats i Monitor ERP Arena.

Biljetter till hemmamatchen mot Växjö den 3 mars bokar du här.

Brynäs IF är oerhört tacksamt över uppslutningen, speciellt givet den frustration och besvikelse vi förstår blir ett resultat av att befinna sig utanför topp 10-strecket i SHL-tabellen igen.

Sex omgångar återstår av grundserien 2019/20. Vi är i skrivande stund tre poäng efter Växjö Lakers på den sista play in-platsen, som också har elva måls bättre målskillnad. Härifrån och in till omgång 52 kommer varje match bli av slutspelskaraktär.

Vi vill därför återigen belysa vikten av att du som Brynäsare fortsätter stötta oss på plats i de hemmamatcher som är kvar. Det må vara en sliten klyscha, men föreningen behöver dig på läktaren både sportsligt och ekonomiskt.

Omgång 47 kan komma att förändra tabellpositionen inför tisdag. Men oavsett utgång där blir tisdagens hemmafajt mot Växjö en tydlig "sexpoängsmatch".

Dina biljetter till Växjömatchen bokar du här.

Familjepaket mot Växjö

Välj och vraka bland våra åtta skräddarsydda familjepaket anpassade för både den lilla och stora familjen.

Länk hittar du här

Sittplats från 99 kronor På sektion J3 och K3 kan du se matchen från sittplats för bara 99 kronor som vuxen. Barnpriset är som vanligt 59 kronor fram till 18-årsdagen.

Länk hittar du här

Biljetter till grundserieavslutningen mot Örebro bokar du här.

Spelschemat som återstår i grundserien

Lördag 29 februari: HV71-Brynäs IF, 18.00

Tisdag 3 mars: Brynäs IF-Växjö Lakers, 19.00

Torsdag 5 mars: Rögle BK-Brynäs IF, 19.00

Lördag 7 mars: Brynäs IF-Leksands IF, 15.15

Tisdag 10 mars: IK Oskarshamn-Brynäs IF, 19.00

Torsdag 12 mars: Brynäs IF-Örebro, 19.00

Kommunikationschef Kevin Johansson