• Huvudsponsorer

Brynäs IF och En bra start samarbetar med Klappakuten

29 november 2017 13:30
En bra start

Förra året samlade En bra start och Brynäs IF in över 1000 julklappar från publik vid en SHL-match till behövande barn. Nu är det äntligen dags igen!


Förra året samlade En bra start och Brynäs IF in över 1000 julklappar från publik vid en SHL-match till behövande barn. Nu är det äntligen dags igen då vi för tredje året i rad samlar in julklappar till behövande barn och familjer inför jul.

I år gör vi det tillsammans med Klappakuten som är ett samarbete mellan Brynäs IF och En bra start, MittMedia, Matakuten samt Basketbrigade med syfte att de som annars inte skulle ha möjlighet får en chans att fira jul med julklappar och god mat.

-Det känns rätt i hjärtat att ge fler barn en liten varmare och gladare jul. Och det är extra kul att vi i år kan göra det tillsammans MittMedia, Matakuten, Basketbrigade och att vår egen supporterfavorit Rolf Lassgård är med, säger Johan Cahling, vice klubbdirektör Brynäs IF.

Lördag den 2 december spelar Brynäs IF mot Växjö Lakers kl. 15.15 i Gavlerinken Arena och fram till matchstart har du möjlighet att lämna julklappar till En bra start och Lasse Wennman från Matakuten i entréhallen.

Lasse Wennman, vars projekt Matakuten har fått stor uppmärksamhet de senaste åren, ser Klappakuten som en prioriterad del av sin verksamhet.

–Det är viktigt att alla som vill har möjlighet att samlas, äta mat och dela presenter. Det finns ett stort behov och nya mottagare, säger Lasse Wennman.

Han delade ut julklapparna till behövande familjer förra året och såg tacksamheten hos barnen.

–Det blev exakt den stämning och de reaktioner som man kan förvänta sig. Det blev verkligen jul och det viktigaste är att ingen hamnar i utanförskap, säger Lasse Wennman som nu hoppas på ny succé och ännu fler glada människor i år.

Det går dessutom att lämna julklapp på SHL-matchen lördag den 9 december i Gavlerinken då Brynäs IF gästas av Luleå HF. Du har även möjlighet att lämna julklapp den 18 december på Flanör då bland andra Rolf Lassgård kommer att finnas på plats.

Läs mer om det här >>>

Gavlerinken Arena öppnar 1,5 timmar före matchstart. Skybar, loger och restaurang öppnar alltid 2 timmar före matchstart.

Klicka här för att köpa biljett >>>

Vi ses i Gavlerinken!