• Huvudsponsorer

”Det kommer märkas att det är slutspel, vi kommer vara tuffare”

18 mars 2017 09:37
Herr

Ikväll kl 18.00 är det dags för den första kvartsfinalen för Brynäs IF i slutspelet 2017. Vi har pratat med en tuff och fokuserad Jonathan Granström på plats i Linköping...


Ikväll lördag är det dags för den första kvartsfinalen i slutspelet 2017. Brynäs IF herrlag reste till Linköping under fredagen och har nu i skrivande stund påbörjat matchförberedelserna som pågår fram till matchstart 18.00.

Vi har pratat med #31 Jonathan Granström som ser fram mot att slutspelet äntligen ska starta.

Ikväll kör Slutspelet igång, hur känns det?

-Ja jag har sett fram mot slutspel och haft siktet inställt på det hela säsongen, det är en speciell känsla nu när vi äntligen är här och man taggar till extra.

Hur har din träningsvecka sett ut?

-Jag har kört på rätt hårt, men lagom hårt. I den här tiden på säsongen så är vi noga med att vi tränar med kvalitet och har högt fokus. Vi är väldigt noggranna med vad vi gör och hur, för oss är det viktigt att vi håller hög fart. Vi har med hjälp av Magnus Åström, vår fystränare, fått individuella pass att köra i gymmet på morgonen. Vi har även haft genomgångar och möten. Sedan har dagarna avslutats med genomgående ispass för hela laget. Så vi är väl förberedda.

Vad är nyckel för att vinna kvällens match?

-Nyckeln för att vinna är att vi i Brynäs spelar vårt spel, vi ska fokusera på vår höga fart och fortsätta jobba så som det såg ut när vi var som bäst i grundserien. Men det kommer märkas att det är slutspelsmatcher, det kommer bli en tuffare känsla.

Många Brynäsfans kommer vara på plats i Linköping, hur mycket betyder ett bra stöd från läktaren?

-Publiken gör stor skillnad, såklart! Känslan när vi gör entré ut på isen och man hör hur fansen sjunger och jublar. Det är mäktigt, och helt ärligt så bär det fram oss många gånger. Det är en extra krydda och ger oss energi.

#Nu17tarvi14

Kvartsfinal 1 Linköping-Brynäs IF lördag 18/3

Kvartsfinal 2 Brynäs IF - Linköping måndag 20/3 Gavlerinken Arena
Köp biljett här

Kvartsfinal 3 Linköping-Brynäs IF onsdag 22/3

Kvartsfinal 4 Brynäs IF - Linköping fredag 24/3 Gavlerinken Arena
Köp biljett här