• Huvudsponsorer

Super Duper Hockey Night

12 december 2016 15:31
Brynäs

Den 14 januari är det dags för den första upplagan av Super Duper Hockey Night i Gavlerinken Arena.


Är du en nostalgisk 70-talare eller är du en person som gillar att vara bäst och slå rekord? Oavsett vilket ska du göra allt i din makt för att se till att komma till Gavlerinken den 14 januari. Chartra flyg, buss eller tåg och samla vänner, släkt och kollegor, för den 14 januari är ett datum du inte får missa!

Super Duper Hockey Night

Både Brynäs herr- och damlag tar emot Djurgården i hemmaborgen. Vi börjar Super Duper Hockey Night med ett 70-talstema där tidsenlig musik kommer att spelas i arenan, herrlaget spelar i specialtröjor från 70-talet och de ska såklart dominera mot Djurgården på samma sätt som de gjorde på 70-talet.

När herrmatchen sedan är spelad går vi för ett nytt publikrekord i SDHL! Det nuvarande rekordet är 3150 åskådare som tog sig till Coop Arena i Luleå för att se Luleå HC ta emot MoDo i oktober 2016. Till dammatchen säkerställer våra partners fri entré till alla, så missa inte att vara en del av det nya publikrekordet i SDHL!

Brynäs IF, tillsammans med supportrar och partners, kommer att göra kvällen till just vad den är: Super Duper Hockey Night!.