Det inte så oväntade beskedet: Gevalia och Brynäs IF förlänger sponsoravtalet
Publicerad: 2018-10-19
Brynäs
Det är ett av Sveriges mest profilerade samarbete mellan en idrottsklubb och ett företag. Nu fortsätter relationen mellan Gevalia och Brynäs IF – när det befintliga samarbetsavtalet förlängs med ett år till.

Gevalia har sedan länge varit så gott som synonymt med Brynäs IF och de båda klassiska varumärkena har en lång historia ihop.

Ishockeyklubben från Gävle och kaffeikonen Gevalia påbörjade sin relation redan på 60-talet - och har sedan dess varit i stort sett oskiljaktiga.

Parterna har haft ett utgående avtal och diskuterat en förlängning och nu är beslutet taget.

Och även om det kanske inte är så oväntat så finns det inget härligare än att kunna säga: Vi fortsätter tillsammans.

Gevalia väljer att förlänga sin status som officiell partner till Brynäs IF och därmed även fortsätter att stötta satsningen En bra start.

Gevalia kommer även fortsatt att vara officiell kaffeleverantör till föreningen i minst ett år till.

-Vi väljer självklart att fortsätta vår långvariga relation och samarbete med Brynäs IF. Dessutom anser vi att Brynäs arbete med En Bra Start är ett fantastiskt program med många bra initiativ som gör en positiv skillnad i samhället, något vi på Gevalia är extra stolta över att stötta och stå bakom, säger Carl-Johan Norberg, Marknadschef på Gevalia.

-Vi har en unik relation med Gevalia där vi samarbetar med varandra över en lång och framgångsrik era. Gevalia har en speciell position i Brynäsfansens hjärtan. Därför är det förstås oerhört glädjande att samarbetet fortsätter. Det är också kul att tydligt se, känna och uppleva att Gevalia, liksom oss, ökar sitt fokus på att bidra till långsiktig hållbarhet och samhällsnytta, säger Johan Cahling, direktör för varumärke och hållbarhet i Brynäs IF.

Kommunikationschef Kevin Johansson