Två timmar kvar till nedsläpp i Hovet
Publicerad: 2018-02-28
Herr
En bra atmosfär brukar det vara borta mot Djurgården. Det är alltid roliga matcher på Hovet.

Två timmar kvar till nedsläpp i Hovet då Brynäs IF gästar Djurgården Hockey. Ett hemmastarkt Djurgården väntar på Hovet och Djurgården har vunnit fem av de sex senaste matcherna. Kan gästrikarna bryta den negativa förlustraden och rubba hemmastarka Djurgården på Hovet?

-Det är ett bra lag som checkar och kör hårt så det gäller att vara med. En bra atmosfär brukar det vara borta mot Djurgården. Det är alltid roliga matcher på Hovet. Vi ska komma ut med det bästa vi har. Det är inget att fundera på nu utan bara prestationen som gäller, sa Johan Alcén i Sista snacket.

Läs mer inför matchen i Sista snacket här >>>

Nästa hemmamatch i SHL är torsdag den 1 mars kl. 19.00 då Frölunda HC gästar i Gavlerinken Arena. Det väntar en spännande SHL-match, två OS-guldmedaljörer hyllas i en ceremoni innan nedsläpp, familjeerbjudande på biljetter och tacobuffé samt afterwork i Skybar där Brynäs denna match erbjuder Skybar buffé för endast 39 kr. (Erbjudandet gäller när du köper en skybarbiljett och buffé direkt på biljett.brynas.se) Det här är SHL-matchen som passar alla och som du inte vill missa!

Köp din biljett här >>>

Vi ses i Gavlerinken!

{!A}

Marknad- och eventkoordinator Michaela Lindberg