• Huvudsponsorer

Sista Snacket

28 december 2017 13:00
Herr

"Vi har en jäkla bra känsla i laget. Just nu är det riktigt roligt att spela ishockey"


-Det vi kommer att trycka på är noggrannheten vid linjerna. De är defensivt inriktade och kommer att vilja slå om på spelvändningar. Mycket puckar ner bakom deras backar och sätta ett jäkla tryck på kassen, säger Tommy Sjödin.

Det bekräftade laget ser ut så här:

Målvakter Linus Fernström och David Rautio.

Första femman: Drew Miller/Jesper Jensen/Kevin Clark - Simon Bertilsson/Ryan Gunderson

Andra femman: Aaron Palushaj/Linus Ölund/Juuso Ikonen - Elias Fälth/Marcus Ersson

Tredje femman: Johan Alcén/Jacob Blomqvist/Daniel Mannberg - Lucas Carlsson/Henrik Larsson

Fjärde kedjan: Christhoper Liljewall/Jonathan Granström/Samuel Asklöf

Sjunde back: Jörgen Sundqvist Trettonde forward: Marcus Westfält

Linus Fernström har tidigare spelat för kvällens motståndare.

-Det är speciellt att komma tillbaka till Karlskrona. Att gå där i korridorerna och möta folk man känner. En spännande match blir det och det finns inga lätta poäng att hämta. Ligan är bra och alla lag är svåra. Och på Karlskronas hemmaplan är det tufft, säger Linus Fernström som tidigare under karriären har vaktat målet för Ove Molins lag.

-Nej, det finns inga skitlag längre. Förr i tiden kunde man vinna med stora siffror utan att slita ut sig. Så är det inte längre, kommenterar Jonathan Granström.

Jonathan Granström har något att meddela huvuddomare Nord under en paus i en match tidigare denna höst.

-Vi har en jäkla bra känsla i laget. Just nu är det riktigt roligt att spela ishockey. Det är en stor glädje i truppen. Jag fixade två assist senast och det är kul med poäng. Jätteskönt också att vi reser hem igen direkt efter matchen och kommer hem i natt, säger Lucas Carlsson inför kvällen.

Lucas Carlsson och Karlskronas Filip Cruseman håller koll på varandra.

-Att fortsätta med samma kreativa anfallsspel och samma stabila defensiv och jobba hårt med backcheck är det som gäller. Karlskrona spelar lite annorlunda på hemmaplan än borta. Lite aggresivare men det är något vi är väl förberedda på. Som vanligt går vi ut och fokuserar på vårt spel. Gör vi det så har vi en stor chans att vinna matchen, tycker Christopher Liljewall.

Trunkarna står klara för att lastas på bussen inför färden till Arlanda. Laget landar sedan i Ronneby runt klockan 16.00. Man är åter i Gävle någon timme efter midnatt.

Under förmiddagen har vi sänt live från Brynäs uppladdning inför bortaresan. Ni kan på hemsidan klicka in er på vår liverapport och få mer kring kvällens match.

Nästa match spelas i Gavlerinken på lördag. Örebro gästar och det ser ut att bli bra med folk på läktarna. Vill du köpa en biljett til den matchen så finns en bra länk nedan.

Klicka här för att köpa biljett >>>