• Huvudsponsorer

Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Tisdag Tis 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Fredag Fre 11 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Idag 20 Oktober Okt
Onsdag Ons 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Onsdag Ons 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Söndag Sön 17 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Fredag Fre 22 November Nov

Lyckad dag för En bra start, Brynäs IF och Hudik Hockey

8 december 2014 17:10
Kristin Eriksson
Kristin Eriksson
Kristin Eriksson
FOTOOLLE57.com
FOTOOLLE57.com
Kristin Eriksson
Kristin Eriksson
FOTOOLLE57.com
Kristin Eriksson
Kristin Eriksson
Kristin Eriksson

Igår var En bra start och Brynäs IF matchvärd när Hudik Hockey hade hemmamatch på Glysis. Matchvärdskapet är en del av det samarbete som Brynäs IF och Hudik Hockey har inlett i och med En bra start. Temat för dagen var ”alla barn”.


För att sprida arbetet med En bra start i Gävleborgsregionen har Brynäs IF inlett ett samarbete med Hudik Hockey, där man bland annat kommer att träffas och arbeta med frågor kring barns rättigheter. Som en del i samarbetet var En bra start och Brynäs IF matchvärdar då Hudik Hockey hade hemmamatch på Glysis igår. Temat för dagen var ”alla barn”, och under eftermiddagen och kvällen var det full aktivitet både på och utanför isen. Brynästigern fanns på plats, och de barn som ville kunde åka skridskor med Tigern. I entréhallen fanns bordshockeyspel och ansiktsmålning. I samband med matchen hade alla barn-och ungdomar upp till 17 år fri entré till matchen.

Glysis var fullsatt när matchen mellan Hudik Hockey och Visby/Roma drog igång. Stämningen var på topp och när slutsignalen ljöd hade hemmalaget besegrat gästerna med 3-2.

Istället för att dela ut pris till matchens bästa spelare, delade Brynästigern ut pris till tre juniorspelare i Hudik Hockey. Priserna gick till Gösta Lindberg U13, Nils Brink U9 och Tilde Wallner U11. Efter matchen fanns det även tid för autografskrivning, där också Tigern fick signera åt sina supportrar.

Igår avslutades även den tröjauktion där Brynäs IF auktionerade ut en signerad replica av Brynäs IF:s rena matchtröja. Slutbudet blev 5100 kr, och alla pengar går till Hudik Hockeys barn-och ungdomsverksamhet.

Kvällens vinnare, Tilde Wallner, Gösta Lindberg och Nils Brink tillsammans med Brynästigerns och Johan Cahling.