• Huvudsponsorer

Söndag Sön 20 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Söndag Sön 27 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb
Onsdag Ons 13 Februari Feb
Torsdag Tor 14 Februari Feb
Idag 16 Februari Feb
Söndag Sön 17 Februari Feb
Torsdag Tor 21 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Söndag Sön 24 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar

Dam: Landslagsmeriterad forward till Brynäs IF

7 juli 2016 16:41

Nu är det klart med ännu ett nyförvärv till damlaget. Det handlar om forwarden Amanda Helgöstam som närmast kommer från SDE HF.


Lagbygget inför kommande säsongs damlag fortsätter. Nu kan vi meddela att en landslagsmeriterad forward är klar för Brynäs IF. Det är Amanda Helgöstam som skrivit på ett kontrakt som sträcker sig över säsongen 2016/2017.

– Det känns otroligt roligt och inspirerande att få representera Brynäs kommande säsong, säger Amanda. Det känns som en bra organisation där jag tror jag kommer trivas väldigt bra. Jag är supertaggad på nästa säsong och ser verkligen fram emot att få börja träna med laget.

Amanda Helgöstam är född 1996 och kommer från Stockholm där hon också började sin hockeykarriär. På sin meritlista har hon bland annat spel med Svenska U18-landslaget, där hon också blev uttagen till Junior-VM säsongen 2013/2014. Amanda kommer närmast från spel med SDE HF, där hon den gångna säsongen stod för 10 poäng (4+6) på 22 matcher.

– Det var dags för nya utmaningar för mig och Brynäs är en bra förening att både utmana sig och utvecklas i, säger Amanda. Det verkar vara en bra grupp där alla vill åt samma håll, och där man också har bra stöd från föreningen.

– Amanda är en mycket skridskostark och energisk spelare som dessutom har en envishet i sig som jag verkligen gillar, säger Madeleine Östling, tränare Brynäs IF. Hon kommer passa bra in i det sätt vi vill spela hockey. Jag ser fram emot att följa hennes utveckling hos oss kommande säsong, avslutar Östling.