• Huvudsponsorer

Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Onsdag Ons 9 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Tisdag Tis 15 Januari Jan
Idag 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Söndag Sön 27 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb

Simon Bertilsson förlänger

13 januari 2016 13:33

Brynäs sportchef Stefan Bengtzén har påbörjat lagbygget inför nästa säsong, och idag blev det klart att backen Simon Bertilsson väljer att förlänga sitt kontrakt med Brynäs IF. Simon Bertilsson, född 1991, kom till Brynäs IF för att gå hockeygymnasiet säsongen 2007/2008 och har funnits i Brynäs organisation sedan dess. I år gör den för laget så viktiga backen sin nionde säsong i klubben.


– Simon Bertilsson som för tillfället rehabtränar efter en axel-operation har varit Brynäs IF trogen sedan han kom till klubben som 16-åring från Karlskoga, säger Stefan Bengtzén, sportchef i Brynäs IF. Vi är mycket glada att vi nu kan förlänga med honom eftersom vi ser honom som en viktig karaktärsspelare i vårt framtida lagbygge. Han är en spelare som med sin attityd tillför väldigt mycket till vårt lag.

Brynäs IF och Simon Bertilsson har kommit överens om en förlängning på tre år.

– Jag blev mycket glad när jag fick erbjudandet att få vara kvar här med tanke på att jag dragits med mycket skador de senaste åren, säger Simon Bertilsson. Det var skönt att få ett kvitto på att jag tillför något när jag väl spelar. Det känns väldigt bra. Eftersom jag kom hit redan som 16-åring så kan man säga att det här är mitt nya hem. Det känns bra att få vara i en trygg miljö med bra träningar både på och utanför isen.