Förlust hemma mot Oskarshamn efter straffar
Publicerad: 2019-12-26
Brynäs föll hemma mot Oskarshamn med 3-4 efter straffar - inför 7 187 åskådare.

I den första perioden var det Brynäs som förde spelet - och Oskarshamn hade svårt att få till ett anfall.

7.39 spelat drabbades Oskarshamn av en utvisning och spel fem mot fyra väntade för Brynäs.

Då sköt Emil Molin in 1-0 till Brynäs och efter videogranskning så godkändes målet. Assisterande var Nicklas Danielsson och Greg Scott.

Inför den första periodpausen stod det ännu 1-0 till Brynäs.

Tidigt av den andra perioden så kvitterade Oskarshamn till 1-1.

Men 12 minuter in i perioden så tog Brynäs ledningen med 2-1 - denna gång via Danielsson.

Kort därefter kvitterade Oskarshamn till 2-2 - och när vi i slutminuten hamnade i ett numerärt underläge så tog de ledningen med 3-2.

I den tredje perioden jagade Brynäs ett kvitteringsmål.

Det tog hela 16.29 minuters speltid före det efterlängtade målet kom - och Tomi Sallinen sköt in 3-3 i powerplay.

Matchen togs till förläning - men ingen utdelning kom där.

Istället skulle det hela avgöras på straffar.

Där var Oskarshamn snäppet vassare och gick som segrare ur duellen.

Slutresultatet blev 3-4.

Brynäs–Oskarshamn 3-4 (1–0, 1-3, 1-0, 0-0, 0-1)

Första perioden: 1-0 (7.48) Emil Molin (Nicklas Danielsson, Greg Scott) spel fem mot fyra

Andra perioden: 1-1 (1.16) Tyler Kelleher (Simon Despres, Markus Modigs) spel fem mot fyra, 2-1 (12.00) Nicklas Danielsson (Jaedon Descheneau, Jonathan Sigalet), 2-2 (15.34) Robin Söderqvist (Nichlas Torp, Jesper Dahlroth), 2-3 (18.27) Jonas Engström (Joakim Thelin, Johannes Salmonsson) spel fem mot fyra

Tredje perioden: 3-3 (16.29) Tomi Sallinen (Adam Brodecki, Jacob Blomqvist) spel fem mot fyra