Publicerad: 2020-01-28
Herr
Brynäs föll borta mot Malmö med 0-5.

I den första perioden var det Malmö som förde matchen.

Och när Brynäs sånär halvvägs in i perioden drabbades av en utvisning så tog Malmö ledningen med 1-0.

Brynäs fick börja jaga en kvittering - men när vi drabbades av ytterligare två utvisningar blev det allt svårare att få till några lägen.

— Det är fördel Malmö absolut, lite för mycket i boxen för oss. Det är Malmös period helt enkelt, sa Niclas Andersén i pausen.

I den andra perioden var det Brynäs som hade flest lägen - och en kvittering kändes inte långt borta.

Men trots det blev perioden mållös och Malmö hade en fortsatt 1-0 ledning inför tredje.

I den tredje perioden utökade Malmö sin ledning till 2-0 efter 10.01 - och fem minuter senare blev det 3-0.

Brynäs testade då att plocka målvakten.

Då ökade Malmö på sin ledning till 4-0 - och i slutminuten sköt de in 5-0 som även blev slutresultatet.

MATCHFAKTA

Malmö-Brynäs 5-0 (1-0, 0-0, 4-0)

Första perioden: 1-0 (09.59) Lars Bryggman (Matias Myttynen, Jesper Jensen Aabo) spel fem mot fyra

Andra perioden: -

Tredje perioden: 2-0 (10.01) Fredrik Händemark (Niklas Arell, Matias Myttynen), 3-0 (15.22) Johan Olofsson (Christoffer Forsberg), 4-0 (17.41) Jesper Jensen Aabo (Oscar Alsenfelt) mål i öppen kasse, 5-0 (19.30) Axel Wemmenborn (Lars Bryggman, Adam Ollas Mattsson)

Skott: 12-8, 6–15, 11-9. Totalt: 29-32.

Publik: 5 061