• Huvudsponsorer

Clockwork ny officiell partner till Brynäs IF och En bra start

15 juni 2017 10:05
Brynäs

Ett nytt klockrent partnerskap när Clockwork blir föreningens nya officiella partner.


Företaget Clockwork bemanning och rekrytering har förstärkt samarbetet med Brynäs IF och går nu in som Officiell Partner till föreningen. Dessutom blir Clockwork exklusiv Bemanning och rekryterings-partner till Brynäs IF och En bra start.

-Härligt och viktigt att få in Clockwork som officiell partner till Brynäs IF och En bra start. Med Clockwork får vi in en stark och kompetent partner som framför allt kommer att bidra till att vi kan vidareutveckla vår dam- junior- och En bra start-verksamhet. En unik lösning i Hockeysverige som dom ska hyllas för! I verksamheten En bra start kommer Clockwork främst att lägga sitt engagemang i delen där vi arbetar för att sänka ungdomsarbetslösheten i Gävleborg berättar Johan Cahling, vice klubbdirektör Brynäs IF.

Clockwork Bemanning och rekrytering, är ett bemanningsföretag som med en unik lösning går in och blir en viktig pusselbit i Brynäs IFs utveckling av damlaget och föreningens sociala verksamhet En bra start. Tillsammans ska föreningen och Clockwork fortsätta arbetet och skapa bättre förutsättningar.

  • Vi har under en längre tid varit partner till Brynäs If och det är ett naturligt och efterlängtat kliv när vi nu tar steget och växlar upp till att bli officiell partner till föreningen. Vi har som företag växt och med partnerskapet kan vi etablera oss som en ledande aktör i Gävle. I vår verksamhet fokuserar vi på bemanning, rekrytering, skolbemanning och ett verksamhetsområde är också att hjälpa utrikesfödda in på arbetsmarknaden i Sverige. Det är därför en extra bra matchning när vår verksamhet brinner för samma frågor som Brynäs IF genom sin sociala verksamhet En bra start arbetar med. Tillsammans ska vi skapa en bättre region där barn och unga trivs och får bra möjligheter förklarar Petter Lundgren, VD för Clockwork bemanning och rekrytering.

Clockwork garanterar via avtalet att hjälpa minst 11 spelare i Brynäs IF damlag till arbete vid sidan av isen. Dessutom kommer bemanningsföretaget att lösa arbete åt de juniorer i Brynäs IF som behöver jobb vid sidan av sin hockeysatsning.

En viktig förutsättning för damverksamheten är rekryteringen av nya spelare och i den finns utmaningar som att hitta lösningar för spelarnas liv vid sidan av isen. Ett arbetsliv som går att kombinera med en ishockeykarriär. Det har nu Brynäs IF och Clockwork skapat en unik lösning för. Tidigare i juni blev det klart att Brynäs IF tillsammans med företaget Clockwork arbetat fram en totallösning där föreningens SDHL spelare Anna Borgqvist, utöver rollen som spelare kommer att arbeta på Clockwork och i Brynäs IFs sociala verksamhet En bra start.

-Tillsammans kan vi skapa ett starkt damlag som ska vara med och utmana om SM-guldet. För oss är det stort att vara med i satsningen, och att vi fått äran att anställa spelare som Anna Borgqvist som är en av Sveriges bästa damspelare, ja det känns stort. Brynäs IF och Gavlerinken Arena är en viktig mötesplats för oss, både för att möta företag och potentiella kandidater till jobb berättar Petter Lundgren, VD för Clockwork bemanning och rekrytering.