Dagens digitala matchvärd Thorne - tar inga genvägar till de bästa kosttillskotten
Publicerad: 2021-04-01
BRYNÄS
Thorne har sedan 1984 jobbat med tillverkning av näringsprodukter och kosttillskott av högsta möjliga kvalitet. Idag står de med oss som digital matchvärd när vi möter Färjestad i SHL.

Kosttillskotten från Thorne används flitigt av NHL-spelare och har börjat användas av allt fler elitidrottare i Sverige. Bland annat alla spelare hos oss i Brynäs IF.

Thornes sortiment består av rena och slagkraftiga näringsprodukter utan konserveringsmedel, färgämnen eller andra tillsatser. Thorne har investerat i omfattande testmetoder och använder bara den allra finaste råvaran till ingredienserna. Många av kosttillskotten från Thorne är certifierade av NSF vilket visar att produkterna endast innehåller det som står på etiketten samt är fria från dopningsklassade ämnen. Från valet av ingredienser till tillverkning, kvalitetskontroll och miljöhänsyn tar Thorne alltid det extra steget för att säkerställa att de skapar de allra mest effektiva kosttillskotten. Thornes sortiment distribueras i norra Europa av företaget Edura AB och finns bland annat på ekobutiken.se.

— Thorne är det i särklass mest anlitade varumärket inom hockey och annan sport i USA. I princip alla lag inom NHL använder Thornes kosttillskott som är godkända av USA:s olympiska kommitté och är garanterat fria från dopningklassade ämnen enligt WADA, säger Kaisa Frank från Edura och fortsätter:

— Certifieringen NSF Certified for Sport borgar för kvalitet och att ingenting annat än det som står på etiketten finns i produkterna. Vi har bistått Brynäs IF med Thornes fina produkter under flera säsonger och uppskattar samarbetet mycket. Ikväll hejar vi högt och hoppas att alla är friska och energiska efter en utmanande säsong.

På Eduras shop www.ekobutiken.se finns ett stort sortiment av kvalitetsprodukter för professionella atleter men även för dem som önskar lite extra av vitaminer, mineraler och andra näringsämnen av mycket hög och säker kvalitet.

Kommunikatör Martin Jibbefors