• Huvudsponsorer

Bli medlem idag och ta del av förtur inför ev biljettsläpp

20 april 2017 14:10
Brynäs

Som medlem i Brynäs IF har du förtur vid biljettsläpp i finalerna.


Finalspelet är i full gång och spänningen tätnar i matchserien mellan HV71 och Brynäs IF. Två matcher i är i skrivande stund spelade och ytterligare tre matcher är just nu aktuella. Eftersom finalserien spelas i bäst av sju matcher, så krävs alltså fyra vinster för att en Guldvinnare ska koras.

Det kan innebära att det blir ytterligare en match i Gavlerinken Arena som ska spelas torsdag 27 april med matchstart 19.15.

Biljetter till den eventuella matchen 27/4 kommer att börja säljas med förtur till medlemmar i Brynäs IF och till partners till Brynäs IF.

Förturen börjar gälla i och med ett mailutskick som går till medlemmar och partners ca 15-20 minuter efter matchavslutet som innebar att match 27/4 blir aktuell. För allmänheten släpps biljetter dagen efter kl 10.00.

Är du medlem i Brynäs IF och vill kontrollera eller ändra din e-postadress? Klicka här för att logga in på ”Min medlemssida”

Du kan bli medlem redan idag och direkt ta del av förturen. Registrera dig som medlem och betala medlemskapet via direktbetalning så kommer du med i kommande mailutskick. Men glöm inte ange din e-postadress för att ta del av förturen.

Klicka här för att bli medlem >>>

Biljetter till sektion bortafans köps av respektive lags supporterklubbar. Kontakta Brynäs support Gävle, Brynäs Stockhom, Brynäs supporterklubb väst. Klicka här >>>

För HV71-supporter kontakta http://www.northbanks.se/