Stanna kvar efter herrmatchen på lördag!
Publicerad: 2017-01-13
Brynäs
På lördag när vi har Super Duper Hockey Night i Gavlerinken går vi för ett nytt publikrekord i SDHL.

På lördag spelar både Brynäs herrar och damer mot Djurgården Hockey. Herrmatchen börjar kl. 16.00 och direkt efter herrmatchen spolas isen och därefter blir det dammatch.

15 minuter in i dammatchen kommer Brynäs IFs personal att räkna publiksiffran. För att vi ska slå publikrekord är det därför viktigt att så många som möjligt stannar kvar efter herrmatchen.

Tillsammans med partners har vi också möjliggjort att flera föreningar och organisationer i regionen kommer att ansluta till dammatchen för att vara med och göra rekordet möjligt. Våra partners har också möjliggjort fri entré till dammatchen, så det är bara att komma till Gavlerinken och vara med och slå publikrekord!

Senast klockan 18.30 börjar insläppet till dammatchen, och insläppet sker i Gavlerinkens huvudentré på framsidan. Till alla som köar och väntar på att komma in och slå publikrekord kommer det att bjudas på musik, kaffe, Tigern håller sällskap och utöver det kommer det att delas ut giveaways från Brynäs IF.

Säg till er platsgranne i arenan, till kollegorna på jobbet, skolkamraterna, släkt och vänner att på lördag ska vi tillsammans slå publikrekord i Svenska Damhockeyligan!

Såhär räknar vi rekordet

15 minuter in i första perioden kommer alla personer i Gavlerinken Arena att räknas. Detta kommer att göras manuellt av flertalet Brynäsanställda för att få en så precis siffra som möjligt. Barer, restaurang och andra faciliteter i arenan där man kan följa matchen kommer att räknas in i siffran. Publiksiffran sammanställs därefter och presenteras senare under dammatchen.

Kari Litmanen