Katerina Mrazova och laget är i form inför Leksand
Publicerad: 2021-12-09
SDHL
Åtta raka segrar har vi SDHL och ikväll spelas den sista matchen innan decembers landslagsuppehåll. Vi möter Leksand hemma i Monitor ERP Arena och Katerina Mrazova ser fram emot att lägga på en seger på sviten. – Vi gör ett bra jobb i varje match och vill utvecklas i varje match. Jag hoppas vi kan fortsätta på det sättet, säger Katerina Mrazova.

Senaste helgen blev det segrar mot HV71 och Göteborg på bortaplan. Det var jämnt mot HV71 som tog ledningen med 2-0 innan vi kunde vända på matchen.

– Det var en tuff start, det hade vi inte väntat oss. Det var en fysisk match och efter första perioden fick vi justera lite och hittade tillbaka till vårt spel i andra perioden, säger Mrazova.

Inför torsdagsmatchen mot Leksand gäller fullt fokus från start. – Vi vet att det inte kommer att bli en enkel match. Vi mötte dem nyligen och då kom de ut hårt. Vi måste vara redo från start, säger Mrazova.

Efter kvällens match väntar landslagsuppehåll och för Mrazova väntar matcher med Tjeckien som förberedelse inför OS.

– Det är alltid en ära att spela för landslaget och vi spelar mot Finland. Det kommer bli kul, men jag ser alltid fram emot att komma tillbaka till Brynäs och spela här, säger Mrazova.

Brynäs – Leksand

9/12 19.00 Monitor ERP Arena

Köp biljett här.

Vi påminner om att ta med ett giltigt vaccinationsbevis mot covid-19.

Brynäs IF