• Huvudsponsorer

Lördag Lör 17 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Söndag Sön 9 September Sep
Lördag Lör 15 September Sep
Onsdag Ons 19 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Fredag Fre 21 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Söndag Sön 23 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Tisdag Tis 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Söndag Sön 7 Oktober Okt
Onsdag Ons 10 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Onsdag Ons 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt

Sista Snacket

22 mars 2018 13:00
Herr

Nu är det dags för kvartsfinal tre! "Det är små marginaler och förlorar man en duell kan det ringa direkt".


-Vi ska göra samma jobb. Samma defensiva inställning och samma inställning till det hårda jobb vi har haft under de här matcherna. Det är inget annat än ut och kriga. Spelskickligheten kommer sedan utifrån det, säger Tommy Sjödin.

Det finns förstås inga magiska knep att ta till ikväll när Brynäs spelar kvartsfinal tre mot Växjö i VIDA Arena. De tre senaste matcherna med vinsten mot Luleå och sedan förlust och vinst mot Växjö har varit mycket bra för Brynäs. Man har steppat upp flera snäpp och visat att energin och fokuset finns där.

-Vi ser positivt på det här. Nu gäller det att få 2-1 i matcher. Det är klart att vi möter ett riktigt bra hockeylag. De vann ju serien så vi kriga stenhårt för att vinna. Vi har en fördel med vår skridskoåkning. Vi har många snabba spelare. Det är en av våra styrkor, säger Jesper Boqvist.

Marcus Ersson och Jesper Boqvist efter dagens matchvärmning i Gavlerinken. Ett drygt dussin spelare deltog i det frivilliga ispasset.

-Jag försöker bara smälla på. Spela det fysiska spel som jag är bra på. Sedan förhoppningsvis får jag väl någon ur balans. Det är väl det som är tanken och vad jag hoppas på, berättar Marcus Ersson..

-Man märker i spelet att det är slutspelshockey. Domarmässigt är det inte så stor skillnad. Och kanske inte när det gäller tempot heller. Men i spelet är det mer kamper. Båda lagen kommer ut med jätteenergi. Det finns inga som slår av nu i slutspelet.

Marcus Ersson och Linus Fröberg stökar framför Brynäs mål.

-Framför målen märks det en del. Det är viktiga kamper där. Det är små marginaler och förlorar man en duell så kan det ringa direkt. Man måste vara hård och rejäl och vinna de där kamperna. Det är någonting vi pratar om också att ta fighten framför båda målen.

Brynäs reser med buss till Arlanda och flyger därifrån klockan 15.00. Efter matchen går flyget hem igen 23.00. Det gäller att hinna vila så mycket som möjligt när det spela match hela tiden.

På lördag spelas kvartsfinal 4 i Gavlerinken och biljett köper via länken nedan. Just nu ser det ut som att det kan komma att bli fullsatt så passa på. Observera att den matchen startar 14.45.

Köp biljett här >>>