Landslagsspelare klar för Brynäs IF
Publicerad: 2015-09-10

Landslagsbacken Jessica Adolfsson ansluter till Brynäs damlag.

Nu har Brynäs damlag gjort klart med ytterligare ett nyförvärv. Det är landslagsbacken Jessica Adolfsson som har skrivit ett kontrakt med Brynäs IF som sträcker sig över säsongen 2015/2016.
– Det känns väldigt bra att få representera Brynäs den här säsongen, säger Jessica Adolfsson. Hockey och alla människors rätt till ett värdigt liv är något jag brinner otroligt mycket för, därför känns Brynäs som det bästa alternativet för mig. Jag vet att laget och tränarna kommer att hjälpa mig att utvecklas och ta nästa kliv i min karriär.

Jessica är född 1998 och uppvuxen i Linköping där hon också började sin hockeykarriär. Säsongen 2012-2013 spelade hon sitt första år i Riksserien med Linköpings damlag. Hon har tagit två SM-guld med Linköping HC, säsongerna 2013/2014, 2014/2015. Jessica har dessutom representerat Sveriges U18 landslag under två VM.
– Jessica är en otroligt duktig hockeyspelare trots sin unga ålder, hon har verkligen framtiden för sig, säger Madeleine Östling, tränare Brynäs IF. Hon har ett enormt bra skott och kommer bli en farlig pjäs i vårt offensiva spel. Jessica har kvalitén att bli riktigt duktig och vi kommer ge henne dem verktygen för att lyckas att ta nästa kliv i sin karriär.

Brynäs IF