Privatpartnerkväll med klubbdirektör Michael Campese
Publicerad: 2021-03-29
Brynäs
Inbjudan till Privatpartnermöte!

Ikväll spelar vi SM-final 3 i SDHL. Efter förlust i de två första matcherna är det vinna eller försvinna som gäller uppe i Luleå. Men spelartruppen tror på detta, och det hoppas vi även att ni brynäsare gör!

I SHL kliver vi in i en otroligt viktig vecka med tre matcher som blir direkt avgörande om vi kommer att spela kvalspel eller inte.

Med ett fullspäckat spelschema har vi många Brynäskvällar framför oss i veckan, men vi hoppas att ni har möjlighet att boka upp er på ytterligare en.

Tisdagen 30 mars klockan 19.00 bjuder vi in Privatpartners på guld- och silvernivå till en digital träff med klubbdirektör Michael Campese.

Vid det digitala mötet kommer du få möjlighet att ställa dina frågor direkt till Campese. En chans för dig att få svar på dina funderingar om klubben. Du kan ställa dina frågor ansikte mot ansikte i videosamtalet eller ställa dina frågor i chattfunktionen. Frågorna du vill ställa är helt upp till dig (inom rimlig vett och etikett).

Ses på tisdag klockan 19.00!

Så ansluter du

Precis som tidigare träffar samt årsmötet kommer detta möte att hållas via verktyget Zoom. Du behöver inte ladda ner någon programvara och inte heller föranmäla dig utan vi kommer att skicka ett mejl till våra Privatpartners på guld- och silvernivå på tisdag klockan 15 med en personlig länk och du ansluter den vägen. Så om du vill delta, se till att bli guld- eller silverpartner innan dess.

Kommunikatör Martin Löf Nyqvist