• Huvudsponsorer

Datumen du inte får missa

13 juni 2017 10:37
Herr

Fram med kalendern och notera nedanstående datum redan nu.


Här finner du datumen när det gäller att ha kalendern tom. Avboka eventuella resor och konferenser. Ställ in kalas - för så här ser Brynäs försäsong ut. Och den vill du inte missa!

A-laget går på is den sjunde augusti. Redan tre dagar senare, den tionde, bjuder Brynäs IF på klassikern Svart mot Vitt. Mer om den matchen senare.

Själva försäsongsmatchandet startar med match mot Djurgårdens IF den sjuttonde augusti. Den matchen spelas i Sandviken.

Efter det blir det fyra matcher i Champions Hockey Leauge. Brynäs CHL-äventyr inleds i Gavlerinken fredag den tjugofemte augusti då IFK Helsingfors gästar. Två dagar senare, söndag den tjugosjunde, kommer polska mästarna Cracovia till Gavlerinken.

Helgen efter spelar Brynäs två bortamatcher. Första september mot IFK Helsingfors och den tredje mot Cracovia i Krakow.

Brynäs reser sedan till Arboga för ett möte mot Örebro den sjätte september. Avslutningen på försäsongen sker i Bollnäs Ishall den trettonde september. Nya SHL-laget Mora svarar för motståndet.

SHL startar den sextonde september men Brynäs går in i serien först tre dagar senare, den nittonde, med ett bortamöte mot Växjö. Två dagar senare kommer den första hemmamatchen. Och intressant nog är det då HV71 som besöker Gavlerinken.

Hela Brynäs spelschema för SHL finner du under fliken Herrlaget.

De två resterande CHL-matcherna i Brynäs grupp spelas den tredje oktober då Brynäs gästar Red Bull Munchen och den tionde oktober då returmatchen spelas i Gavlerinken.