#9 Louie Caporusso tvåmålsskytt i kvällens vinstmatch
Publicerad: 2017-09-06
På onsdagskvällen spelades träningsmatch mot Örebro HK i Arboga

Onsdagskvällen bjöd på träningsmatch mellan Örebro HK och Brynäs iF i Arboga, Rasta Arena.

Brynäs IF vann matchen med 5 mål mot Örebros 3. Tvåmålskytt i matchen var nyförvärvet Louie Caporusso. Övriga mål gjordes av Juuso Ikonen (1-1), Kevin Clark (1-2), Simon Bertilsson (2-4).

Skotten i matchen slutade 34 för Brynäs IF och 25 för Örebro HK.

Assisterande tränare Tommy Sjödin summerar matchen; -Ja härligt med vinst, det var en trevande inledning och de första tio minuterna var vi lite tillbakatryckta. Det var små marginaler i egen zon, men vi lyckades rätta till spelet och i andra perioden gjorde vi en mycket bättre insats. Målen började trilla in och vi spelade ett rakare, enklare och snabbare spel. Felix Sandström gör återigen en bra match i målet. Det vi tar med oss från matchen är framför allt spelet under andra och tredje perioden, ett enkelt, rakt och snabbt spel berättar en nöjd Tommy Sjödin.

Nästa träningsmatch spelas onsdag 13 september kl 19.00 mot Mora IK i Bollnäs Ishall.