"Nästa steg är slutsålt"
Publicerad: 2018-10-25
Herr
Äntligen dags för SHL-match i hemmaborgen igen och matchen mot Färjestad på lördag blir säsongens bästa publikmatch hittills.

På lördag är det dags för SHL-match i hemmaborgen! Brynäs IF gästas av Färjestad BK, nedsläpp 18.00. Vi har passerat 5000 sålda biljetter.

-De bara small till efter matchen mot Djurgården, nästa steg är slutsålt, säger Johan Larsson biljettansvarig Brynäs IF.

Hyllning Jörgen Sundqvist

I samband med matchen kommer Brynäsikonen Jörgen Sundqvist att hyllas inför nedsläpp. Efter 13 säsonger har #22 Jörgen Sundqvist stämplat ut från Brynäs IF. Han gör det med 1 SM-guld, över 600 matcher, 38 mål & 44 assists i SHL/Slutspel & internationella turneringar. Genom sitt hårda jobb och att aldrig vika ner sig vann han sina lagkamrater och fansens stora respekt.

Halsdukens dag

Det är Halsdukens dag i arenan vilket betyder att de 6 000 första besökarna i arenan, helt utan extra kostnad, kommer att få sin egen halsduk vid entrén till arenan.

Det enda vi önskar (självklart helt valfritt) är att du som besökare håller upp eller viftar med halsduken exempelvis vid introt eller när vi gör mål - så att halsdukens dag verkligen syns på läktaren!

Skybar

Tag med vännerna och avnjut en spännande hockeymatch och i Gavlerinkens populära Skybar. Här kan du se livehockey och samtidigt äta och dricka gott. Under alla torsdags-, fredags- och lördagsmatcher bjuds det dessutom på livemusik i Skybar och denna kväll spelar Stonefish.

Köp Skybar-biljetter här >>>

Linje 13

Du vet väl att Linje 13 tar dig till alla Brynäs hemmamatcher i SHL i Gavlerinken Arena? Slipp bilköer och parkering, tänk på miljön och starta uppladdningen tillsammans med andra Brynäsfans redan på bussen.

Läs mer här >>>

Parkering

För att snabba på parkering och flödet i arenan ber vi er att Swisha 123 378 24 30 för din parkeringsavgift på 40 kr innan inpassering. Visa din betalningsbekräftelse vid inpassering.

Observera att parkeringen längs med GTK-hallen (tennishallen) är till för GTK-hallens besökare, där råder det därmed parkeringsförbud för besökare till Gavlerinken Arena.

Vi påminner besökare om att ej lämna värdesaker i bilarna, tyvärr har vi haft inbrott i bilar under matchtid.

Vägarbeten

På grund av vägarbeten runt Gavlehov uppmanar vi besökare till att åka i god tid till arenan för att underlätta parkering och flödet till arenan.

Biljetter

Biljetterna säljs som vanligt via biljett.brynas.se, Depeschen i Flanörhuset, ICA Maxi Hemlingby, ICA Kvantum Fjällbacken och Coop Valbo.

Köp dina biljetter här >>>

Gavlerinken Arena öppnar 1,5 timmar före matchstart. Skybar, loger och restaurang öppnar alltid 2 timmar före matchstart.

Vi ses i Gavlerinken!

{!A}

Marknad- och eventkoordinator Michaela Lindberg