Retro- och Moderklubbsmatchen flyttas
Publicerad: 2022-01-11
Brynäs
Det blir ingen Retromatch eller Moderklubbsmatch. På grund av rådande restriktioner har vi valt att skjuta på våra temamatcher.

Bildtext: När vi tidigare haft Moderklubbsmatch har våra spelare värmt upp inför matchen i matchtröjor från sina respektive moderklubbar.

Precis som hyllningen av Simon Bertilsson och Jämställdhetsmatcherna har vi valt att skjuta på kommande temamatcher, på grund av rådande restriktioner kopplat till antalet åskådare vi har möjlighet att ta in på våra matcharrangemang.

På lördag när vi tar emot Timrå i SHL och Göteborg i SDHL skulle vi haft en ”Retromatch” då vi skulle blicka tillbaka till en tid när vi fortfarande bara var det lilla laget från stadsdelen som utmanade etablerade klubbar och vi skulle ha spelat i specialdesignade matchställ. Vi skulle dessutom ha tackat av vår sportchef Johan Alcén för hans år som spelare i klubben.

Vi kommer även att avvakta med Moderklubbsmatcherna som skulle ägt rum i SHL mot Växjö lördagen 29 januari samt i SDHL mot SDE lördagen 5 mars. Med dessa matcher ämnade vi tacka och uppmärksamma alla de klubbar som fostrat spelarna i våra representationslag. För utan klubbarna som runt om i landet får ungdomsidrotten att blomstra så hade inte sporten existerat. I samband med matcherna var det även planerat att vara autografskrivning med en möjlighet att träffa våra spelare.

När dessa temamatcher åter är inplanerade kommer vi att informera om det.

Obs! Detta innebär att vi skjuter på de teman som är kopplade till matcherna. Matcherna i sig kommer fortfarande att spelas.

Här kan du läsa mer om de nya restriktionerna, som Regeringen och Folkhälsomyndigheten informerade om vid en presskonferens 10 januari.

Brynäs IF