Zanetti: "Vi är bättre förberedda"
Publicerad: 2016-02-24

Backen Marc Zanetti gjorde en bra match senast mot Djurgården och noterades för ett mål och en assist. I kväll vill han gärna stoppa Växjös segersvit.

Marc Zanetti kom till Brynäs inför den här säsongen och har aldrig tagit poäng mot Växjö i Brynäströjan. Det hoppas han att det blir ändring på i kväll. De tidigare mötena under säsongen har slutat med tre raka Växjösegrar; 5-2, 1-0 och 5-3.

- Vi hade svårt mot dem senast vi möttes där nere men jag tycker att vi är bättre förberedda den här gången. Vi behöver poäng och är redo att slåss för dem, säger backen.

Mot Djurgården senast gjorde Zanetti sitt fjärde mål för säsongen och hann också med att spela fram till Jacob Blomqvists mål. Framspelningen var Zanettis åttonde assistpoäng.

- Det var en bra match från min sida. Petr (Vrana) hittade mig med en grym crosspassning och la den precis där jag vill ha den, säger Zanetti om sitt mål.

 

Växjö på bortaplan väntar i kväll och sedan står back to back-möte med Linköping på schemat i helgen. Zanetti är hoppfull och tror att hans lag kan knipa en av de sex främsta platserna i tabellen vilket innebär direktplats till kvartsfinalspelet.

- Vi är redo för Växjö i kväll och Linköping i helgen, det är en viktig vecka för oss. Vi har sju matcher kvar att spela och 21 poäng kvar att hämta. Vi har fortfarande chans att ta en av de sex kvartsfinalplatserna och jag på att vi kan göra det.

Fanny Gunnarsson