Brynäs IF genomför organisationsförändring – Michael Campese lämnar klubben
Publicerad: 2021-05-10
Brynäs
Efter att ha tagit SM-silver i SDHL och säkrat vår plats i SHL under kommande säsong genomför Brynäs IF en större organisationsförändring.' Som ett led i den väljer Michael Campese att lämna sitt uppdrag som klubbdirektör.

Sedan årsskiftet har ett intensivt arbete pågått för att hitta Brynäs väg in i framtiden. Under dessa utmanande tider har vi lärt oss mycket av det som har fungerat bra och även det som fungerat mindre bra.

Arbetet har lett fram till den organisationsförändring som nu pågår. Som en del i den förändringen har Michael Campese valt att lämna sin post som klubbdirektör i Brynäs IF. Michael och styrelsen har haft en bra dialog och Michael påbörjade under våren ett överlämningsarbete.

Rekryteringsprocessen av vår nya klubbdirektör är igång. Denna vecka kommer den dagliga driften av Brynäs IF att ledas av en arbetsgrupp i föreningen och måndagen 17 maj presenterar vi nästa steg i vår utvecklingsresa, baserat på den genomlysning som gjorts av klubbens verksamhetsplan och organisationsstruktur.

Brynäs IF tackar Michael Campese för hans engagemang och betydelsefulla insatser under tiden i föreningen.

Vi vill även rikta ett stort tack till våra supportrar och partners som står med oss genom den intensiva period vi just nu genomgår.

Kommunikatör Martin Löf Nyqvist