Nu släpper vi upp för bokningar i restaurangen för säsongen
Publicerad: 2023-06-30
Även om det är sommartider och Monitor ERP Arena känns något avlägset för ishockey i sommarsolen så börjar abstinensen successivt smyga sig på. I höst är det dags igen för Brynäs IF:s herrlag att äntra isen och vi vill ha dig med oss på resan. Resan med stort R som alla vet slutmålet för. Vi är laddade, kanske mer laddade och förberedda än någonsin och vi har skruvat i upplägget ytterligare för att ta er upplevelse till nästa nivå hos oss.

Vi vill erbjuda er gäster, supportrar och partners den bästa upplevelsen – mat, hockey, nytta och nöje när den är som bäst. Nu släpper Brynäs IF upp möjligheten för dig att boka platser i arenans populära restaurangmiljöer under säsongen. Ni kan alltså redan nu boka er kundkväll, företagsfest, kick-off eller kompiskväll. Två matcher med vårat sprakande julbord är också redan nu planerade. 

För dig som vill köpa biljetter i Skybar så är det också möjligt i och med detta, under förutsättning att du bokar förtäring i samband.  

Övrig lösbiljettsförsäljning sker senare i augusti. Brynäs IF kommer återkomma med datum för biljettsläpp i början av augusti. 

Förtur kommer här gälla för medlemmar, privatpartners, våra partners och 1912-klubben.

Våra möjligheter:

Terrassen premium och terrassen 

På ena kortsidan hittar du Terrassen, som är uppdelad i tre våningsplan. Premiumplatserna är dem två närmast isen. En hockey- och matupplevelse ut över det vanliga. På Terrassen premium blir du serverad din trerättersmiddag innan matchen och har sedan full service på dryck av vår trevliga personal under hela matchen.

Hälften av matcherna kommer samtliga tre våningsplan vara i Premium-format. På terrassen, där är dessa platser är på raden högst upp av dom tre våningsplanen på terrassen. Du hämtar mat från kockarnas goda buffé innan matchen startar och har full service av dryck från vår trevliga personal. Du och ditt sällskap ser matchen från bordet så allt är samlat på en plats.

Fönsterbord

Vi öppnar upp fönsterna till arenan. Här får ni underhållning, mat och dryck på samma ställe. Du äter kockarnas goda buffé och har ni sedan full service av vår trevliga personal under hela matchen.

Restaurangbord

Ni börjar kvällen med kockarnas goda buffé vid ert tilldelade bord före matchstart. När spelarna gör sin entré på isen går ni ner till era läktarplats på sektion A1 eller P1. Biljetterna väljer du i samband med din bokning. I pausen kan ni självklart gå tillbaka till ert bord.

Skybar 

I Skybars centrum står drygt 200 onumrerade platser dit det är först till kvarn som gäller.

Skybar öppnar två timmar innan matchstart för er med skybarbiljett. Vi rekommenderar vår populära skybarbuffé med vegetariskt alternativ som ett perfekt tillval för att maximera upplevelsen. Buffén serveras innnan matchstart.

På denna länk har du även möjlighet att boka restaurangplatser till träningsmatchen hemma mot Kristianstad den 12:e september. Under förutsättning att den matchen spelas. Annars återbetalas köpet. 

Klicka här för att boka dina platser. 

https://secure.tickster.com/mpdapb1kgm08tzk?c=bullf0t 

Brynäs IF