Johan Alcén återvänder till Brynäs IF
Publicerad: 2015-08-20

Forwarden Johan Alcén ansluter till truppen. 

Nu är det klart att Johan Alcén återvänder till Brynäs IF. Sebastian Enterfeldts rehabilitering tar längre tid än planerat, och därför väljer Brynäs IF att ta in ytterligare en forward i truppen. Det är forwarden Johan Alcén som nu lämnar Mora IK och kontrakteras med Brynäs IF för resten av säsongen.
- Eftersom Sebastian Enterfeldts rehabilitering drar ut på tiden väljer vi nu att ta in ytterligare en forward i truppen, säger Stefan Bengtzén. Johan Alcén är en tvåvägsspelare med stark energi och en stor arbetskapacitet. Han är en Brynäsare som varit ute ett antal år som senior, och som nu kommer hem igen. Det känns riktigt bra.

Johan Alcén, född 1988, gick hockeygymnasiet i Gävle och spelade i Brynäs juniorverksamhet och A-lag fram till och med säsongen 2008/2009. Efter att han lämnade Gävle spelade han en säsong i Rögle BK och efter det en säsong i Leksands IF. Säsongen 2011/2012 kom han till Mora IK där han spelat sedan dess. Nu återvänder han alltså till Brynäs IF, och han ansluter till Gävle redan under onsdagen.

Välkommen hem Johan!

Brynäs IF
Huvudpartners
Officiella Partners