Tung förlust borta mot Luleå
Publicerad: 2023-02-28
Vår segersvit tog slut uppe i Luleå när vi föll med 4-1.

Vi kom ut starkt de inledande minuterna i kvällens match men fick ingen utdelning. Istället var det hemmalaget som skulle få utdelning när man knappa fyra minuter från periodslut gjorde 1-0 vilket man stod sig med till den andra perioden.

Åtta minuter in i den andra perioden fick även vi utdelning och detta när Rödin hittade Larsson som hittade nätet och det var kvitterat till 1-1. Likt den första skulle dock hemmalaget avsluta starkt och genom två mål satte man sig i en 3-1 ledning efter 40 minuter.

I den tredje perioden försökte vi sedan närma oss men istället för något reduceringsmål kom 4-1 till Luleå i tom målbur. Härnäst väntar match hemma mot Örebro på torsdag.

Matchfakta:

Luleå Hockey - Brynäs IF 4-1 (1-0,2-1,1-0,

Första perioden: 1-0 (16:19) Isac Brännström (Niklas Olausson, Erik Gustafsson).

Andra perioden: 1-1 (27:58) Johan Larsson (Anton Rödin, Johannes Kinnvall) spel fem mot fyra. 2-1 (36:22) Julius Honka (Einar Emanuelsson). 3-1 (39:52) Niklas Olausson (Erik Gustafsson, Isac Brännström).

Tredje perioden: 4-1 (57:21) Isac Brännström (utan assist).

Skott: 27-21