Allt om Super Duper Hockey Night!
Brynäs2017-01-13
På lördag är det dags för Super Duper Hockey Night i Gavlerinken Arena. Här sammanställer vi all information om kvällen ni inte får missa!

Super Duper Hockey Night på Youtube!

Klicka här för att ladda upp med en härlig film på Youtube >>

Super Duper Hockey Night

Både Brynäs herr- och damlag tar emot Djurgården i hemmaborgen. Super Duper Hockey Night börjar med ett 70-talstema där tidsenlig musik kommer att spelas i arenan, herrlaget spelar i specialtröjor från 70-talet och de ska såklart dominera mot Djurgården på samma sätt som de gjorde på 70-talet.

När herrmatchen sedan är spelad går vi för ett nytt publikrekord i Svenska Damhockeyligan (SDHL)! Det nuvarande rekordet är 3150 åskådare som tog sig till Coop Norrbotten Arena i Luleå för att se Luleå Hockey ta emot MoDo Hockey i oktober 2016. Till dammatchen säkerställer våra partners fri entré till alla, så missa inte att vara en del av det nya publikrekordet i SDHL! Är ni en partner som vill vara med och göra rekordet möjligt? Klicka här >>


Ladda ner och sätt upp en affisch hemma, på jobbet, skolan eller på stan! LADDA NER DIN SUPER DUPER-AFFISCH HÄR!


Okej, det låter Super Duper, men vad händer i resten av arenan?

Buss till och från arenan

Linje 13 kör som vanligt inför och efter herrmatchen, och därefter fortsätter tre bussar köra mellan Gavlehov och Rådhuset tills dammatchen är slut och arenan tömd. Även linje 3 kör som vanligt.

50/50 lotter

Försäljningen av 50/50 lotter förlängs på lördag. Fram till att dammatchen börjar kan du köpa dina 50/50 lotter. Detta för att alla som kommer till rekordmatchen ska få chansen att vinna på lotteriet. Vinnaren av 50/50 lotteriet den 14 januari kommer att presenteras under dammatchen.

Skybar

I Skybaren kommer det att vara en Super Duper 70-talsfest med 70-tals musik som spelas av en riktig 70-tals DJ, drinkmeny från 70-tal och såklart två högklassiga hockeymatcher. Skybaren öppnar 14.00 för alla med Skybarbiljett och håller öppet till en bra stund efter dammatchen! OBS! åldersgräns 18 år i Skybar. Läs allt om 70-talsfesten i Skybar här!

Bistron

I Bistron serveras som vanligt fika, hamburgare och tacobuffé. Före och under herrmatchen är det ordinarie priser i Bistron, men efter herrmatchen och fram till andra paus i dammatchen är det ”happy hour” på tacobuffén. Vuxen betalar 70 kr inkl dryck och barn betalar 35kr inkl dryck. (Ordinarie priser är 109kr/59kr)

Kiosker

Det kommer att finnas öppna kiosker i hela arenan under hela Super Duper Hockey Night. Här kan ni som vanligt köpa korv, hamburgare, kaffe, läsk och godis.

Supporterbaren

Supporterbaren är öppen till slutet av dammatchen. Efter herrmatchen erbjuder Supporterbaren hamburgare med nachochips och salsa för endast 20 kr! Ett perfekt sätt att fylla på med energi inför dammatchen!

Entréhallen

Det kommer att vara underhållning i entréhallen. Vid kl. 14:30 börjar Studio 56 att sjunga 70-talsinspirerad musik. Ca en halvtimme före hermmatchens start kommer det att vara ett hockeysnack i entréhallen, hockeysnacket besöks av 70-talsprofilerna Stig Salming och Jan-Erik Silfverberg. Studio 56 kommer att uppträda i pauserna, mellan herr-och dammatchen samt de under den första pausen i dammatchen. Mellan herr och dammatchen kommer vi att ha ett Hockeysnack i entréhallen där det diskuteras såväl 70-talet som publikrekord. Vi bjuder in profiler från förr och profiler från nutid! Gevalia kommer att finnas på plats i entréhallen då de är Super Duper-matchvärd och retropartner.

Isdans

I båda matchernas första periodpaus kommer det att bjudas på 70-talsinspirerad isdans på isen. Karin Törnblom från Gävle Konståkningsklubb kommer att stå för uppträdandet.

Våra fantastiska Super Duper partners

Gevalia kommer att vara Super Duper Matchvärd den 14 januari och de kommer att bidra till att det blir en fantastiskt Super Duper afton. Flera andra partners har tagit kontakt med Brynäs IF för att de vill vara med och göra kvällen helt Super Duper, så håll utkik efter nyheter kring partners som väljer att stötta vår Super Duper Hockey Night! Vill ni som företag vara med och göra vårt Super Duper publikrekord möjligt? Klicka här >>

Klara partners till publikrekordet vid Super Duper Hockey Night!

Matchvärd

Gevalia

Paket 1 - En krona per åskådare

Lås & Nyckel

Paket 2 - 9900kr

Gävle Energi

Gevalia

Intersport

Nettbuss

Scandic

Paket 3 – En guldtia per åskådare

BillerudKorsnäs - Läs mer här >>

Gävle Energi - Läs mer här >>Biljetter

Till dammatchen har våra partners möjliggjort fri entré, så om du bara ska se dammatchen behöver du ingen biljett. Biljetter till herrmatchen köper du främst via biljett.brynas.se och du kan sitta kvar på din plats i arenan. Om du inte har möjlighet att köpa dina biljetter via webben hänvisar vi till våra Super Duper ombud:

Depeschen i Flanörhuset Gävle City

ICA Maxi Hemlingby

Coop Valbo

Brynässhopen i Gavlerinken

Klicka här för att köpa via biljett.brynas.se >>

Kari Litmanen