Två folkkära lag ska göra upp i ett klassiskt derbymöte
Publicerad: 2017-02-16
Herr
Ikväll är det äntligen dags för ett klassiskt hockeyderby mellan två av Sveriges mest folkkära lag; Brynäs IF möter Leksands IF i Gavlerinken Arena.

Ikväll är det äntligen dags för ett klassiskt hockeyderby mellan två av Sveriges mest folkkära lag; Brynäs IF möter Leksands IF i Gavlerinken Arena.

Det förväntas bli en hockeyfest utan dess like och många hockeyentusiaster försöker nu febrilt få tag i en biljett. Trycket på Brynäs kansli är hårt och telfonerna ringer sig varma. Ett fåtal biljetter finns kvar så här på matchdagens morgon, det är främst ståplats på hemmastå-sektionen som finns kvar.

  • Ja matcherna mellan Brynäs och Leksand lockar mycket publik. Det är hektiskt för oss som arbetar med biljetter. Förutom att det just är en derbymatch så märks det även att det går mot slutet av grundserien, det är viktiga poäng som står på spel och det har fångat publikens intresse, säger Johan Larsson som arbetar med biljettförsäljning till Brynäs hemmamatcher i Gavlerinken Arena.

För publiken som har fått tag i en biljett, rekommenderas att ta sig till arenan i god tid före matchstart. Över 7900 personer ska ta sig till arenan ikväll och det förväntas bli bilköer och utamningar i trafiken.

För dig som tar bilen går det bra att redan nu förbetala parkeringsbiljetter med hjälp av Swish 30 sek Swishas då till nr 123 378 24 30 sedan visar du upp betalningsbekräftelsen för parkeringsvakten.

En ny match med festlig inramning väntas redan kommande torsdag och matchen är då Brynäs IF – Rögle BK 23/2. I samband med den matchen kommer föreningen tillsammans med klack, företagspartners och publik att hylla spelaren Sebastian Enterfeldt som nu avslutar sin karriär som hockeyspelare. Den stämningsfulla hyllningen kommer ske före matchstart.

Klicka här för att söka efter lediga biljetter >>>

Elin Levin
Huvudpartners
Officiella Partners
Utvecklingspartners
Officiell Drivmedelspartner