Bulan lämnar Brynäs IF efter säsongen
Publicerad: 2017-01-30
Herr
Nu är det klart att Thomas "Bulan" Berglund väljer att lämna Brynäs IF efter den här säsongen.

Efter en tids funderingar har nu Thomas "Bulan" Berglund bestämt sig för att inte förlänga sitt avtal med Brynäs IF när hans nuvarande avtal går ut efter denna säsong.

Beslutet har inte varit helt lätt att ta då Bulan skaffat sig starka känslor för klubben under sina dryga två år som huvudtränare. Familjen har varit en avgörande faktor i beslutet, och Brynäs IF har största respekt och förståelse för hans val att flytta tillbaka hem till Norrbotten.

– Vi har hela tiden haft en öppen och rak dialog om situationen, och jag vill verkligen understryka att Bulan skött detta på ett mycket bra sätt, säger Stefan Bengtzén, sportchef i Brynäs IF. Nu ska vi alla tillsammans i Brynäs IF se till att avsluta säsongen på ett framgångsrikt sätt som Bulan sent ska glömma.

Thomas ”Bulan” Berglund kom till Brynäs IF under säsongen 2014/2015. Efter det kontrakterades han för ytterligare två säsonger med klubben. Men, nu blir det alltså ingen ytterligare förlängning med Brynäs IF.

– Det har inte varit ett lätt beslut då jag verkligen trivs i klubben och har fått möjlighet att arbeta med fantastiska kollegor, där vi tillsammans har utvecklat spelet i en positiv riktning, säger Thomas Berglund. Beslutet att flytta norrut är taget utifrån familjeskäl. Vi har dock haft två fina år i Gävle som alltid kommer att finnas med oss i våra minnen.

– Vad gäller min framtid kommer inget beslut att tas förrän efter avslutad säsong då 100 procent fokus är här och nu med Brynäs IF, säger Thomas "Bulan" Berglund.

Catarina Carlsson
Huvudpartners
Officiella Partners
Utvecklingspartners
Officiell Drivmedelspartner