• Huvudsponsorer

Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Tisdag Tis 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Fredag Fre 11 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Idag 20 Oktober Okt
Onsdag Ons 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Onsdag Ons 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Söndag Sön 17 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Fredag Fre 22 November Nov

Supporter till En bra start

Tillsammans med UNICEF och Brynäs IF:s största partners har föreningen skapat en verksamhet, En bra start, som har fokus på det som händer vid sidan av isen. Nu kan ditt företag bli supporter till En bra start!

Idrottsveriges mest innovativa samhällskraft

Vi var trötta på att alla idrottsklubbar gjorde likadant. Så för fem år sedan bestämde vi oss. Brynäs IF skulle stå för något mer. Vara något mer. Vi bestämde oss för att bli Idrottsveriges ledande samhällskraft för barn och unga.

Många frågar oss hur vi gjort. Allt från andra idrottsklubbar, partners, supportrar till media. Hur kan vi ha en reklam fri matchdräkt till skillnad mot alla andra klubbar i Hockeyeuropa? Hur har vi byggt En bra start? Svaret: Allt hänger ihop.

För fem år sedan bestämde vi oss att öppna en ny väg för partnerstrategi. Från exponering till samhällsnytta. Vi symboliserade den nya verksamheten genom att skapa #denrenadräkten. Men det är sedan som det riktigt viktiga jobbet görs. Tillsammans med våra huvud­ och officiella partners driver vi dagligen den sociala verksamheten En bra start där vi arbetar för att skapa sammanhang där gemenskapen stärker utvecklingen för barn och unga.

Så vad betyder det då? Jo, för att ta några exempel. Vi vet att vår region har Sveriges högsta arbetslöshet bland ungdomar. Därför har vi skapat ”Vägen in”. En modell där ungdomar får träffa företagare för att få in en första fot på arbetsmarknaden. Vi vet att utanförskap är ett problem i tidig ålder. Därför träffar vi kontinuerligt barn och unga ute i skolorna för att visa hur vi är en schysst kompis mot varandra. Vi vet också att Idrottssverige är i desperat behov av fler och nya ideella ledare. Så vad gör vi? Jo, två gånger varje termin utbildar vi ett dussin ledare via Ledarskapsakademin … helt gratis! Vi är inte nöjda innan vi skapar vinnare dels på isen – men också utanför den. Vill du vara med?

Supporter till En bra start..................................10 000 SEK

• Vi exponerar ert företagsnamn på vår hemsida så  att omvärlden vet att just ditt företag hjälper oss att bedriva en verksamhet som gör skillnad i samhället

• Träff på Game For UNICEF tillsammans med  representanter från Brynäs IF och UNICEF Sverige. Två platser per företag. Två matchbiljetter, kaffe  och smörgås.