• Huvudsponsorer

Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Söndag Sön 20 Oktober Okt
Onsdag Ons 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Onsdag Ons 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Söndag Sön 17 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Fredag Fre 22 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Fredag Fre 29 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Onsdag Ons 4 December Dec
Torsdag Tor 5 December Dec
Hemma
Brynäs
BIF
Borta
Mora
MIK

Rafflande möte i bottenstriden väntar

1 november 2018 11:30
#BIFMIK

Med två raka förluster i bagaget och ett ihåligt försvar har Brynäs dalat till den näst sista platsen i tabellen. Nu väntar ett riktigt viktigt möte i Gavlerinken Arena när Mora gästar - vid seger kan Brynäs ta ett välbehövligt kliv upp från tabellens bottenskikt.


Noterbart Brynäs

– Efter fyra raka matcher med poäng har Brynäs fått fullständig soppatorsk. De två senaste matcherna har slutat med två förluster, noll poäng och 1-10 i målskillnad. Den dystra duon av matcher har fått Brynäs att dala till tabellens näst sista plats.

– Nu väntar Brynäs sista hemmamatch innan landslagsuppehållet. Men även där har Brynäs ett dystert facit. Man är faktiskt seriens sämsta hemmalag sett till inspelade poäng med bara sju poäng på kontot på sex spelade matcher.

– Nu väntar Mora och tittar vi in statistiken från förra årets möten så ser vi att den spelare som är kvar i Brynäs trupp som stod för mest poäng mot Mora ifjol är något överraskande backen Simon Bertilsson med två gjorda mål under förra året.

Noterbart Mora

– Mora har liksom Brynäs landat hårt efter den fina bortamatchen mot HV71. Förlust mot både Luleå och Rögle och Mora har precis som Brynäs 15 inspelade poäng och huserar i tabellens nedre regioner.

– En spelare som verkligen klivit fram för Mora har varit målvakten Isak Wallin. I Christian Engstrands frånvaro har Wallin spelat stort och stått för flera fina räddningar och storartade matcher.

– Ifjol slutade tre av fyra matcher mellan lagen med bortaseger. Två matcher vardera vann man. Mötena i Gävle slutade 0-2 till Mora och 5-2 till Brynäs.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #BIFMIK och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.