• Huvudsponsorer

Lördag Lör 21 September Sep
Tisdag Tis 24 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Tisdag Tis 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Fredag Fre 4 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Fredag Fre 11 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Idag 19 Oktober Okt
Söndag Sön 20 Oktober Okt
Onsdag Ons 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Onsdag Ons 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Söndag Sön 17 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Hemma
Brynäs
BIF
Borta
Örebro
ÖRE

Dubbelt revanschläge - Blomqvist ställs mot Abols

19 oktober 2018 15:00
#BIFÖRE

Formen är svag hos både Brynäs och Örebro, men lagen har däremot spelare som är desto hetare. Duons viktiga möte i Gavlerinken blir en duell mellan Jacob Blomqvist och Rodrigo Abols.


Noterbart Brynäs

– Efter trendbrottet och segern över Skellefteå tog Brynäs ett steg tillbaka på torsdagen. Borta mot Malmö föll laget knappt, sedan skåningarna avgjort i förlängning.

– Innan dess hade Brynäs svarat för en imponerande upphämtning. Två mål på exakt en minut gjorde att underläge 1-3 förvandlades till 3-3 i slutperioden.

Robert Kousal blev poängräddare med sin kvittering, framspelad av Jacob Blomqvist. Duon låg bakom mycket i offensiv väg och spelade fram varandra till varsitt mål.

– Kapten Blomqvist landade därmed på 1+1. Två fina poäng av profilspelaren, som väntas vara en av de som leder Brynäs ut ur formsvackan.

Noterbart Örebro

– 3-6 mot Färjestad innebar en fortsättning på Örebros negativa trend, i synnerhet på hemmais. Laget har gått klart starkare på bortaplan och vunnit tre av fem matcher.

Rodrigo Abols svarade för karriärens allra första SHL-mål på torsdagen. 17 minuter in i den första perioden vinklade letten upp en styrning i nättaket till 1-1.

– Inför mötet med Brynäs riktas stort fokus mot Aaron Palushaj, nyförvärvet som skrev på för Örebro i somras. Amerikanen har dock dragits med en hjärnskakning och missat de två senaste matcherna med Örebro. Det återstår att se om Palushaj finns med mot sin tidigare klubb.

Kom ihåg:

– Diskutera matchen i sociala medier under hashtagen #BIFÖRE och tagga din SHL-upplevelse i bild-/videoform med hashtagen #SHLmoments.