• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Söndag Sön 21 Oktober Okt
Onsdag Ons 24 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Onsdag Ons 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Idag 17 November Nov
Söndag Sön 18 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov
Fredag Fre 23 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Onsdag Ons 28 November Nov
Torsdag Tor 29 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Söndag Sön 2 December Dec
Onsdag Ons 5 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec

Evenemangskalender

Hej!

Så du är sugen att gå på match i Gavlerinken och undrar vad som händer utöver hockeyn? Kul! Vi har förhoppningsvis aktiviteter som lockar!

Här är de samlade månad för månad.

 

OKTOBER

Örebro Lördag 20 oktober
Nedsläpp: 18.00

Familjeerbjudande

Med Familjeerbjudandet har ni chansen att gå 2 vuxna och 2 barn på ishockey för endast 399 kr.

Vill du ta med hela familjen på ishockey? Perfekt! Denna lördag har vi ett familjeerbjudande på biljetter – 2 barn och 2 vuxna för 399kr.

Tag med vännerna och avnjut en spännande hockeymatch och i Gavlerinkens populära Skybar. Här kan du se livehockey och samtidigt äta och dricka gott. Det bjuds dessutom på livemusik i Skybar och denna kväll spelar Eric Linngård.

Färjestad Lördag 27 oktober
Nedsläpp:
18.00

Hyllning: Jörgen Sundqvist

Efter 13 säsonger har #22 Jörgen Sundqvist stämplat ut från Brynäs IF. Han gör det med 1 SM-guld, över 600 matcher, 38 mål & 44 assists i SHL/Slutspel & internationella turneringar. Genom sitt hårda jobb och att aldrig vika ner sig vann han sina lagkamrater och fansens stora respekt.

I samband med SHL-matchen i Gavlerinken kommer Brynäsikonen Jörgen Sundqvist att hyllas inför nedsläpp.

Halsdukens dag

Lördag den 27 oktober firar vi halsdukens dag i Gavlerinken! Vi bjuder de 6000 första besökarna på en halsduk när ni kommer till arenan. Är du inte en av de 6000 första? Då har du möjlighet att köpa en halsduk av Intersport eller Supporterklubbarna som erbjuder halsdukar till ett bra pris på plats i arenan.

Tag med vännerna och avnjut en spännande hockeymatch och i Gavlerinkens populära Skybar. Här kan du se livehockey och samtidigt äta och dricka gott. Det bjuds dessutom på livemusik i Skybar och denna kväll spelar Stonefish.

Familjeerbjudande

Med Familjeerbjudandet har ni chansen att gå 2 vuxna och 2 barn på ishockey för endast 399 kr.

Vill du ta med hela familjen på ishockey? Perfekt! Denna lördag har vi ett familjeerbjudande på biljetter – 2 barn och 2 vuxna för 399kr.

Passa på att se SDHL

Innan hemmamatchen i SHL mot Färjestad spelar vårt SDHL-lag mot Göteborg klockan 11. Passa på att göra detta till en heldag med Brynäs!

NOVEMBER

Mora Torsdag 1 november
Nedsläpp: 19.00

Familjedag

Ta med familjen på hockey och träffa BrynäsTigern och få ansiktsmålning av Kalas & Co innan matchen i entréhallen.

Tag med kollegorna och avnjut en spännande hockeymatch och i Gavlerinkens populära Skybar. Här kan du se livehockey och samtidigt äta och dricka gott. Det bjuds dessutom på livemusik i Skybar och denna kväll spelar Anders Appelquist.

Färjestad Torsdag 15 november
Nedsläpp: 19.00

Tag med kollegorna och avnjut en spännande hockeymatch och en afterwork i Gavlerinkens populära Skybar.  Här kan du se livehockey och samtidigt äta och dricka gott. Denna match erbjuder vi Skybar buffé för endast 79 kr, erbjudandet gäller när du köper en Skybarbiljett och buffé direkt på biljett.brynas.se. Det bjuds dessutom på livemusik i Skybar och denna kväll spelar Jens Pääjärvi.

Eller varför inte ladda upp inför matchen tillsammans med andra Brynässupportrar i SM-baren! Denna match är det Guld-quiz i SM-baren kl. 17.45. Visa upp dina hockeykunskaper i Guld-quizen!

Djurgården Lördag 17 november
Nedsläpp: 14.45

Tag med vännerna och avnjut en spännande hockeymatch och i Gavlerinkens populära Skybar. Här kan du se livehockey och samtidigt äta och dricka gott. Det bjuds dessutom på livemusik i Skybar och denna kväll spelar Trubadurerna.

Luleå Lördag 24 november
Nedsläpp: 18.00

Game For UNICEF

November är Brynäs IF:s i särklass största månad kring vårt samhällsengagemang där vi är världens enda hockeyklubb som jobbar tillsammans med UNICEF.

Här slår vi på stort och aktiverar hela Gavlerinken i barnens ära.

UNICEF kommer att finnas på plats i entréhallen och vara med kring flera aktiviteter under matchkvällen. Under kvällen kommer också flera barn följa Brynäs personal under match och "praoa" i olika konkreta roller runt en hockeyförening.

Studio 56 deltar med barnkör och Uddans & Co Dansstudio AB bjuder på underhållning i entréhallen.

Varmt välkommen till Gavlerinken och visa att du också står för barnens rätt i samhället och världen!

Passa på att se SDHL

Innan hemmamatchen i SHL mot Luleå spelar  ävenvårt SDHL-lag mot just Luleå klockan 13. Passa på att göra detta till en heldag med Brynäs!