Förlust mot Timrå i Holmen Center
Publicerad: 2022-08-16
SHL
Vi fick en smakstart på försäsongen när vi efter tio minuters spel var i ledning med 2-0 efter att Ljungkrantz och Ölund båda blivit målskyttar. Strax innan periodpaus reducerade sedan Timrå till 1-2 och även de tre kommande målen skulle Timrå stå för vilket alla kom i den andra perioden. I den tredje perioden drog sedan Timrå iväg till 8-2 innan två mål i de avslutande minuterna gav oss 4-8 vilket också blev slutresultatet.

Brynäs - Timrå 4-8 (2-1,0-3, 2-4).

Första perioden: 1-0 (06:24) Alexander Ljungkrantz (Oskar Kvist, Oscar Birgersson). 2-0 (10:00) Linus Ölund (Oscar Eklind, Nick Olesen). 2-1 (17:45) Erik Walli Walterholm (Erik Andersson, Elmeri Eronen).

Andra perioden: 2-2 (23:50) Nicholas Halloran (Robin Hanzl) spel fem mot fyra. 2-3 (33:12) Elmeri Eronen (Per Svensson, Erik Walli Walterholm). 2-4 (34:54) Albin Lundin (Noel Edfeldt).

Tredje perioden: 2-5 (45:27) Noel Edfeldt (Sebastian Hartmann). 2-6 (49:52) Anton Lander (utan assist) spel fem mot fyra. 2-7 (50:18) Erik Andersson (Jeremy Boyce-Rotevall). 2-8 (57:30) Oliver Johansson (Emil Pettersson, Anton Lander). 3-8 (58:55) (Oula Palve) spel fem mot fyra. 4-8 (59:24) Niklas Friman (Julius Bergman, Dmytro Timashov).

Skott: 22-34