Sista hemmamatchen innan jul - det här händer i arenan
Publicerad: 2018-12-20
Herr
Fredag den 21 december är det äntligen dags för SHL-match i Gavlerinken Arena då Brynäs IF gästas av Växjö Lakers.

Fredag den 21 december är det äntligen dags för SHL-match i Gavlerinken Arena då Brynäs IF gästas av Växjö Lakers. Det är sista hemmamatchen innan jul och det här händer i arenan:

2 för 1

De kommande fyra hemmamatcherna i SHL har du ett perfekt läge att ta med någon som inte brukar gå på hockey.

Då kan du nämligen få två biljetter - för priset av en.

Erbjudandet gäller från och med nu fram till hemmamatchen mot Frölunda den 10 januari.

Totalt handlar det om fyra hemmamatcher: Växjö den 21 december, Örebro den 28 december, Rögle den 5 januari och så Frölunda den 10 januari.

Köp dina biljetter här >>>

Aktiviter i arenan

Vår huvudpartner Bauer Hockey Sverige är matchvärd under fredagens match och aktiverar alla barn som gästar Gavlerinken med bland annat skottramp i entréhallen. Som vanligt är givetvis även Lilla Gavlerinken öppen för alla barn!

Dessutom har du chansen att vinna fina julklappar från Bauer Hockey i form av en Reakt 95 hjälm, en 2S Pro klubba samt en spelarbag. var med och delta i vår rimstuga tillsammans med gäster som bland annat vår sportdirektör Andreas Dackell!

Gävle Hamn

Från och med nu fram till början på januari ställer Gävle Hamn ut i entrén på Gavlerinken. Syftet är att öka medvetenhet om Gävle som hamnstad och dess vikt både ekonomiskt och som stor arbetsgivare. Låter det knastertorrt? Utställningen är både kort, rolig och informativ. Varmt välkommen!

Skybar

Tag med vännerna och avnjut en spännande hockeymatch och i Gavlerinkens populära Skybar. Här kan du se livehockey och samtidigt äta och dricka gott. Det bjuds dessutom på livemusik i Skybar!

Köp Skybar-biljett här >>>

Linje 13

Du vet väl att Linje 13 tar dig till alla Brynäs hemmamatcher i SHL i Gavlerinken Arena? Slipp bilköer och parkering, tänk på miljön och starta uppladdningen tillsammans med andra Brynäsfans redan på bussen.

Läs mer här >>>

Parkering

För att snabba på parkering och flödet i arenan ber vi er att Swisha 123 378 24 30 för din parkeringsavgift på 40 kr innan inpassering. Visa din betalningsbekräftelse vid inpassering.

Observera att parkeringen längs med GTK-hallen (tennishallen) är till för GTK-hallens besökare, där råder det därmed parkeringsförbud för besökare till Gavlerinken Arena.

Vi påminner besökare om att ej lämna värdesaker i bilarna, tyvärr har vi haft inbrott i bilar under matchtid.

Vägarbeten

På grund av vägarbeten runt Gavlehov uppmanar vi besökare till att åka i god tid till arenan för att underlätta parkering och flödet till arenan.

Biljetter

Biljetterna säljs som vanligt via biljett.brynas.se, Depeschen i Flanörhuset, ICA Maxi Hemlingby, ICA Kvantum Fjällbacken och Coop Valbo.

Köp dina biljetter här >>>

Gavlerinken Arena öppnar 1,5 timmar före matchstart. Skybar, loger och restaurang öppnar alltid 2 timmar före matchstart.

Vi ses i Gavlerinken!

{!A}

Marknad- och eventkoordinator Michaela Lindberg