Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Onsdag Ons 29 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Lördag Lör 8 Januari Jan
Tisdag Tis 11 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Fredag Fre 14 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Fredag Fre 21 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Söndag Sön 30 Januari Jan
Lördag Lör 5 Februari Feb
Torsdag Tor 17 Februari Feb
Lördag Lör 19 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Fredag Fre 25 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Söndag Sön 27 Februari Feb
Måndag Mån 28 Februari Feb
Tisdag Tis 1 Mars Mar
Onsdag Ons 2 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar

Hållbarhetsforum genomfört "Många intressanta samtal"

3 november 2021 13:56
Brynäs IF

En av hållpunkterna under En bra start-veckan är Hållbarhetsforum, som genomfördes i samband med SHL-matchen mellan Brynäs och Oskarshamn.

– Vi bjöds på många intressanta samtal och en trevlig stämning. Det blev en lyckad kväll, sammanfattar Jakob Westerlund, regional verksamhetsutvecklare för En bra start.


Tillsammans med våra officiella partners bjöd vi in till en eftermiddag med flera intressanta berättelser som gav inblick i hållbarhetsarbetet på respektive företag.

– Vi har flera långsiktiga mål med verksamheten där den regionala utvecklingen just nu är prioriterad. Vi ser stora möjligheter att bidra med vår kompetens och erfarenhet. Genom att sprida våra koncept inom regionen och på så sätt stötta upp hoppas vi kunna bidra till att samhällsutmaningar vänds mot något bättre, säger Jakob Westerlund.

Efter en kort inledning från Håkan Svedman, klubbdirektör i Brynäs tog Pernilla Dalborg och Jakob Westerlund vid och berättade mer djupgående om det regionala utvecklingsarbete som inleds inom ramen för En bra start.

Efter inslagen från vårt håll tog Björn Roodzant från Sandvik Coromant vid och berättade om företagets resa med fokus på de samhällsinsatser som företaget engagerar sig i. Johanna Hemming från serieföreningen SHL tog vid och berättade om sitt nya uppdrag som hållbarhetsansvarig och vad ligan som helhet jobbar med.

Tillsammans berättade Petter Lundgren från Clockwork och Maral Myhr från Grant Thornton hur de stöttar upp med hållbarhetstänk i rekryteringsprocess och inom revision. Eftermiddagens föredrag avslutades av Per Bill, landshövding i Gävleborg som berättade om Länsstyrelsens arbete med fokus på att samhällsutmaningar.

Efter programmet samlades alla deltagare för vidare samtal och diskussion för att sedan slå sig ner och bidra till stämningen i arenan under SHL-matchen.