• Huvudsponsorer

Serieledarna gästar hemmaborgen

8 januari 2019 10:00
Herr

Torsdag 10 januari gästar Frölunda Gavlerinken Arena, matchstart 19.00. Ta med kollegorna eller vännerna och se hockey, lyssna på livemusik eller delta i vår hockey-quiz!


Varmt välkomna till Gavlerinken när Brynäs IF tar emot Frölunda. I entréhallen före matchen bjuder vi på livemusik från Jens Pääijärvi.

Guld-quiz i SM-baren

Ladda upp inför matchen tillsammans med andra Brynässupportrar i SM-baren! Denna match är det Guld-quiz i SM-baren kl. 17.45. Visa upp dina hockeykunskaper i Guld-quizen och var med och tävla om biljetter till nästa hemmamatch!

Skybar

Tag med kollegorna eller vännerna och avnjut en spännande hockeymatch och i Gavlerinkens populära Skybar. Här kan du se livehockey och samtidigt äta och dricka gott. Det bjuds dessutom på livemusik i Skybar! Denna match underhåller Anders Appelquist i Skybar.

Köp dina biljetter här >>>

2 för 1

Nu är det ett perfekt läge att ta med någon som inte brukar gå på hockey! Du kan nämligen få två biljetter - för priset av en.

Erbjudandet gäller fram till hemmamatchen mot Frölunda den 10 januari.

Totalt handlar det om fyra hemmamatcher: Växjö den 21 december, Örebro den 28 december, Rögle den 5 januari och så Frölunda den 10 januari.

Köp dina biljetter här >>>

Linje 13

Du vet väl att Linje 13 tar dig till alla Brynäs hemmamatcher i SHL i Gavlerinken Arena? Slipp bilköer och parkering, tänk på miljön och starta uppladdningen tillsammans med andra Brynäsfans redan på bussen.

Läs mer här >>>

Parkering

För att snabba på parkering och flödet i arenan ber vi er att Swisha 123 378 24 30 för din parkeringsavgift på 40 kr innan inpassering. Visa din betalningsbekräftelse vid inpassering.

Observera att parkeringen längs med GTK-hallen (tennishallen) är till för GTK-hallens besökare, där råder det därmed parkeringsförbud för besökare till Gavlerinken Arena.

Vi påminner besökare om att ej lämna värdesaker i bilarna, tyvärr har vi haft inbrott i bilar under matchtid.

Vägarbeten

På grund av vägarbeten runt Gavlehov uppmanar vi besökare till att åka i god tid till arenan för att underlätta parkering och flödet till arenan.

Biljetter

Biljetterna säljs som vanligt via biljett.brynas.se, Depeschen i Flanörhuset, ICA Maxi Hemlingby, ICA Kvantum Fjällbacken och Coop Valbo.

Köp dina biljetter här >>>

Gavlerinken Arena öppnar 1,5 timmar före matchstart. Skybar, loger och restaurang öppnar alltid 2 timmar före matchstart.

Vi ses i Gavlerinken!