• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 14 Februari Feb
Lördag Lör 16 Februari Feb
Söndag Sön 17 Februari Feb
Torsdag Tor 21 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar

Serieledarna gästar hemmaborgen

8 januari 2019 10:00
Herr

Torsdag 10 januari gästar Frölunda Gavlerinken Arena, matchstart 19.00. Ta med kollegorna eller vännerna och se hockey, lyssna på livemusik eller delta i vår hockey-quiz!


Varmt välkomna till Gavlerinken när Brynäs IF tar emot Frölunda. I entréhallen före matchen bjuder vi på livemusik från Jens Pääijärvi.

Guld-quiz i SM-baren

Ladda upp inför matchen tillsammans med andra Brynässupportrar i SM-baren! Denna match är det Guld-quiz i SM-baren kl. 17.45. Visa upp dina hockeykunskaper i Guld-quizen och var med och tävla om biljetter till nästa hemmamatch!

Skybar

Tag med kollegorna eller vännerna och avnjut en spännande hockeymatch och i Gavlerinkens populära Skybar. Här kan du se livehockey och samtidigt äta och dricka gott. Det bjuds dessutom på livemusik i Skybar! Denna match underhåller Anders Appelquist i Skybar.

Köp dina biljetter här >>>

2 för 1

Nu är det ett perfekt läge att ta med någon som inte brukar gå på hockey! Du kan nämligen få två biljetter - för priset av en.

Erbjudandet gäller fram till hemmamatchen mot Frölunda den 10 januari.

Totalt handlar det om fyra hemmamatcher: Växjö den 21 december, Örebro den 28 december, Rögle den 5 januari och så Frölunda den 10 januari.

Köp dina biljetter här >>>

Linje 13

Du vet väl att Linje 13 tar dig till alla Brynäs hemmamatcher i SHL i Gavlerinken Arena? Slipp bilköer och parkering, tänk på miljön och starta uppladdningen tillsammans med andra Brynäsfans redan på bussen.

Läs mer här >>>

Parkering

För att snabba på parkering och flödet i arenan ber vi er att Swisha 123 378 24 30 för din parkeringsavgift på 40 kr innan inpassering. Visa din betalningsbekräftelse vid inpassering.

Observera att parkeringen längs med GTK-hallen (tennishallen) är till för GTK-hallens besökare, där råder det därmed parkeringsförbud för besökare till Gavlerinken Arena.

Vi påminner besökare om att ej lämna värdesaker i bilarna, tyvärr har vi haft inbrott i bilar under matchtid.

Vägarbeten

På grund av vägarbeten runt Gavlehov uppmanar vi besökare till att åka i god tid till arenan för att underlätta parkering och flödet till arenan.

Biljetter

Biljetterna säljs som vanligt via biljett.brynas.se, Depeschen i Flanörhuset, ICA Maxi Hemlingby, ICA Kvantum Fjällbacken och Coop Valbo.

Köp dina biljetter här >>>

Gavlerinken Arena öppnar 1,5 timmar före matchstart. Skybar, loger och restaurang öppnar alltid 2 timmar före matchstart.

Vi ses i Gavlerinken!