• Huvudsponsorer

Partnerresa till Hovet

19 januari 2018 11:00
Marknad

"Det var riktigt roligt att åka tillsammans med partners till Stockholm och Hovet - men det ska bli ännu roligare att samlas igen på lördag. Då är det dags för revansch mot Djurgården!"


Torsdag den 18 januari åkte Brynäs IF tillsammans med Super Duper Partners till Hovet för att se SHL-matchen Djurgården - Brynäs som var det första mötet i back-to-back. Kl. 14.00 lämnade partners och deltagare från Brynäs IF Gavlerinken Arena och åkte mot Stockholm. Deltagarna laddade upp med mat och hockeysnack innan det var dags för match på Hovet.

-Vi började med att färga en sektion på Hovet helt röd vilket var helt fantastiskt! Det är hur roligt som helst att såhär många partners valde att delta tillsammans med oss och vi är så laddade för att träffas igen på lördag i Gavlerinken, säger Kari Litmanen försäljningschef Brynäs IF.

Partner-aktiviteten fortsätter lördag den 20 januari då det är Super Duper Hockey Night i Gavlerinken Arena! Brynäs IF bjuder då på dubbelmöte där både damerna och herrarna spelar.

Litmanen berättar att denna partner-aktivitet är en av de största aktiviteterna som har gjorts tillsammans med partners på flera år - då det är SHL-match både torsdag och lördag samma vecka och dessutom SDHL-match på lördagen.

-Det var riktigt roligt att åka tillsammans med partners till Stockholm och Hovet - men det ska bli ännu roligare att samlas igen på lördag. Då är det dags för revansch mot Djurgården, säger Larsa Lindberg, säljare Brynäs IF.

Super Duper Hockey Night

En stor publikfest väntar på lördag i Gavlerinken Arena när säsongens upplaga av Super Duper Hockey Night går av stapeln på lördag med start kl 15.15. Första matchen är SHL och Brynäs IF herrlag möter Djurgården. Direkt efter herrmatchen startar SDHL-matchen då Brynäs IF damlag tar emot gästande HV71.

Under hela eftermiddagen och kvällen har Gavlerinken 80-tals tema! Vi bjuder på 80-tals musik, både herrlag och damlag Brynäs IF spelar i specialmatchtröjor från 80-talet och såklart har vi 80-tals fest i arenans Skybar!

Två tuffa matcher ska spelas inför en välfylld läktare i hemmaborgen Gavlerinken Arena. Det finns fortfarande ståplatsbiljetter kvar tills på lördag. Vi ses i Gavlerinken!

Klicka här för att köpa biljett >>>