• Huvudsponsorer

Lördag Lör 8 December Dec
Onsdag Ons 19 December Dec
Fredag Fre 21 December Dec
Onsdag Ons 26 December Dec
Fredag Fre 28 December Dec
Söndag Sön 30 December Dec
Lördag Lör 5 Januari Jan
Onsdag Ons 9 Januari Jan
Torsdag Tor 10 Januari Jan
Lördag Lör 12 Januari Jan
Söndag Sön 13 Januari Jan
Tisdag Tis 15 Januari Jan
Idag 18 Januari Jan
Lördag Lör 19 Januari Jan
Söndag Sön 20 Januari Jan
Torsdag Tor 24 Januari Jan
Fredag Fre 25 Januari Jan
Lördag Lör 26 Januari Jan
Söndag Sön 27 Januari Jan
Tisdag Tis 29 Januari Jan
Torsdag Tor 31 Januari Jan
Fredag Fre 1 Februari Feb
Lördag Lör 2 Februari Feb
Tisdag Tis 12 Februari Feb

Hockeyfeber i Gavlerinken

20 juni 2018 09:00
Brynäs

"Det var ett uppsving på loger efter förra säsongen, både på fasta loger och hyresloger och trenden fortsätter!"


Förberedelserna är i full gång inför säsongen 18/19 och vi laddar om för en ny hockeysäsong! Det är högt tryck på logerna i Gavlerinken Arena. På logevåningen i arenan får du högsta service i en mycket trivsam och skön miljö. Här skapas en attraktiv mötesplats för besökarna, med en välfylld buffé och ett fantastiskt dessertbord.

-Vi på marknadsavdelningen jobbar för högtryck nu och vi bokar besök och träffar kunder. Det var ett uppsving på loger efter förra säsongen, både på fasta loger och hyresloger och trenden fortsätter, säger Peter Strömsten, Försäljningschef.

Torsdag den 4 oktober är det SHL-match i hemmaborgen då Brynäs IF gästas av Timrå IK. Redan nu är alla loger utsålda till matchen!

-Glädjande nog är matchen mot Timrå redan slutsåld! Inför den kommande säsongen känns SHL ännu mer spännande och attraktiv med många starka profiler. Det finns mycket förväntningar på Brynäs IF, vi har en spännande trupp med många hemvändare och det blir intressant att se våra juniorer på isen. Dessutom har våra Stanley-cup mästare, Nicklas Bäckström och Christian Djoos, har hjälpt oss att bygga hockeyfeber i Gavlerinken, fortsätter Strömsten.

Redan nu börjar loger och restaurang bokas på ordentligen inför den kommande säsongen. I Gavlerinken Arena kan du skapa både små och stora upplevelser för dina gäster i samband med SHL-match. Ta med kunder, kolleger, leverantörer för en helkväll i Gavlerinken Arena. Vilken match passar er bäst? Se spelschema här >>>

Vill du boka loge i arenan?

Brynäs IF har ett antal loger som hyrs ut per match.

Ta kontakt med marknadsavdelningen här >>>

Vill du boka bord i restaurangen?

I samband med match kan du boka bord på Gavlerinkens terrass, en plats i restaurangen eller ett av våra populära fönsterbord.

Läs mer och boka här >>>

Se spelschema här >>>

Vi ses i Gavlerinken!