• Huvudsponsorer

Hockeyfeber i Gavlerinken

20 juni 2018 09:00
Brynäs

"Det var ett uppsving på loger efter förra säsongen, både på fasta loger och hyresloger och trenden fortsätter!"


Förberedelserna är i full gång inför säsongen 18/19 och vi laddar om för en ny hockeysäsong! Det är högt tryck på logerna i Gavlerinken Arena. På logevåningen i arenan får du högsta service i en mycket trivsam och skön miljö. Här skapas en attraktiv mötesplats för besökarna, med en välfylld buffé och ett fantastiskt dessertbord.

-Vi på marknadsavdelningen jobbar för högtryck nu och vi bokar besök och träffar kunder. Det var ett uppsving på loger efter förra säsongen, både på fasta loger och hyresloger och trenden fortsätter, säger Peter Strömsten, Försäljningschef.

Torsdag den 4 oktober är det SHL-match i hemmaborgen då Brynäs IF gästas av Timrå IK. Redan nu är alla loger utsålda till matchen!

-Glädjande nog är matchen mot Timrå redan slutsåld! Inför den kommande säsongen känns SHL ännu mer spännande och attraktiv med många starka profiler. Det finns mycket förväntningar på Brynäs IF, vi har en spännande trupp med många hemvändare och det blir intressant att se våra juniorer på isen. Dessutom har våra Stanley-cup mästare, Nicklas Bäckström och Christian Djoos, har hjälpt oss att bygga hockeyfeber i Gavlerinken, fortsätter Strömsten.

Redan nu börjar loger och restaurang bokas på ordentligen inför den kommande säsongen. I Gavlerinken Arena kan du skapa både små och stora upplevelser för dina gäster i samband med SHL-match. Ta med kunder, kolleger, leverantörer för en helkväll i Gavlerinken Arena. Vilken match passar er bäst? Se spelschema här >>>

Vill du boka loge i arenan?

Brynäs IF har ett antal loger som hyrs ut per match.

Ta kontakt med marknadsavdelningen här >>>

Vill du boka bord i restaurangen?

I samband med match kan du boka bord på Gavlerinkens terrass, en plats i restaurangen eller ett av våra populära fönsterbord.

Läs mer och boka här >>>

Se spelschema här >>>

Vi ses i Gavlerinken!