• Huvudsponsorer

Sportlovshockey i Gavlerinken

26 februari 2019 15:40
Herr

Ta med hela familjen på hockey - på torsdag är det familjetema i Gavlerinken. Brynäs IF gästas av Skellefteå och vi bjuder på roliga aktiviteter för alla barn i arenan. Ta del av vårt familjeerbjudande på biljetter till torsdagens SHL-match.


Ladda upp inför matchen i Gavlerinken

Som vanligt startar vår live-studio 1 timme innan nedsläpp. Henrik Harysson leder studion som på torsdag gästas av hockeyexperten Sebastian Enterfeldt.

Sportlovshockey i Gavlerinken

Ta med hela familjen på hockey i Gavlerinken! Vi bjuder alla barn på popcorn i entréhallen och Kalas & Co är på plats med ansiktsmålning! Välkomna förbi Lilla Gavlerinken som alltid bjuder alla barn på roliga aktiviteter på plats i arenan!

Familjeerbjudande

Tidigare har vi endast erbjudit ett familjepaket specificerat för två vuxna och två barn.

Nu har vi satt ihop totalt åtta olika paket med allt från en vuxen till ett barn till två vuxna med fyra barn.

Är du en vuxen som vill gå med tre barn kan du göra det, är du två vuxna som vill gå med ett barn går det – och så vidare.

Köp familjeerbjudande här >>>

Specialerbjudande sista tre grundseriematcherna

Vid hemmamatcherna mot Skellefteå (28/2), Malmö (7/3) och Rögle (9/3) kan du köpa sittplatsbiljetter för vuxna för bara 99 kronor på sektion K3 och J3. Sedan tidigare kostar barnbiljetter i Gavlerinken bara 49 kronor.

Köp dina biljetter här >>>

Skybar

Tag med kollegorna och avnjut en spännande hockeymatch och i Gavlerinkens populära Skybar. Här kan du se livehockey och samtidigt äta och dricka gott. Det bjuds dessutom på livemusik i Skybar.

Köp dina biljetter här >>>

Linje 13

Du vet väl att Linje 13 tar dig till alla Brynäs hemmamatcher i SHL i Gavlerinken Arena? Slipp bilköer och parkering, tänk på miljön och starta uppladdningen tillsammans med andra Brynäsfans redan på bussen.

Läs mer här >>>

Parkering

För att snabba på parkering och flödet i arenan ber vi er att Swisha 123 378 24 30 för din parkeringsavgift på 40 kr innan inpassering. Visa din betalningsbekräftelse vid inpassering.

Observera att parkeringen längs med GTK-hallen (tennishallen) är till för GTK-hallens besökare, där råder det därmed parkeringsförbud för besökare till Gavlerinken Arena.

Vi påminner besökare om att ej lämna värdesaker i bilarna, tyvärr har vi haft inbrott i bilar under matchtid.

Biljetter

Biljetterna säljs som vanligt via biljett.brynas.se, Depeschen i Flanörhuset, ICA Maxi Hemlingby, ICA Kvantum Fjällbacken och Coop Valbo.

Köp dina biljetter här >>>

Gavlerinken Arena öppnar 1,5 timmar före matchstart. Skybar, loger och restaurang öppnar alltid 2 timmar före matchstart.

Vi ses i Gavlerinken!