Förlust i NHC Arena
Publicerad: 2021-11-06
SHL
0-0 efter halva matchen, sedan gick det mesta fel när vi föll med 4-1 borta mot Timrå.

Det var hemmalaget som kom ut starkast i dagens match där man också skapade ett par bra målchanser. Någon utdelning fick Timrå dock inte och ju längre perioden gick så jämnade spelet ut sig och vi gick till periodpaus vid likaläge 0-0.

Vi inledde sedan den andra perioden med att skapa ett par bra målchanser men lyckades inte få någon utdelning. Avslutningen av perioden blev sedan en trist historia där Timrå på de avslutande sex minuterna gick upp i en 3-0 ledning och det var rejäl uppförsbacke inför tredje.

I början av den tredje utökade Timrå sin ledning till 4-0. Med tolv minuter kvar att spela fick vi sedan in ett reduceringsmål till 4-1 genom Sallinen men närmare än så kom vi inte och matchen slutade 4-1 till Timrå.

Härnäst väntar landslagsuppehåll och nästa gång vi spelar match igen så gör vi det den 18:e november när vi tar emot Leksand hemma i Monitor ERP Arena.

Timrå - Brynäs 4-1 (0-0, 3-0, 1-1)

Första perioden: -

Andra perioden: 1-0 (34.02) Christopher Liljewall (Viktor Lodin, Per Svensson). 2-0 (36.23) Robin Hanzl (Ty Rattie, Joseph Laleggia) spel fem mot fyra. 3-0 (36.35) Jens Lööke (Per Svensson).

Tredje perioden: 4-0 (45.08) Sebastian Hartmann (Viktor Lodin, Nolan Zajac). 4-1 (48.38) Tomi Sallinen (Adam Pettersson, Marcus Björk).

Skott: 24-33