Tack Jocke och Mange för insatserna på juniorsidan
Publicerad: 2022-04-13
Brynäs IF
Vår juniororganisation förändras. Joakim Gustafsson och Magnus Eriksson har kontrakt som löper ut och vi har valt att inte förlänga. – Vi vill tacka för ett fint arbete under den senaste säsongen och även tidigare, säger sportchef Erika Grahm.

Magnus Eriksson har under den senaste säsongen lett J18 under en på många sätt fantastisk säsong. Under hösten blev det serieseger i den regionala serien, vilket innebar plats i J18 Nationell Norra. I den serien tog laget en stark andraplats i tabellen, endast en poäng efter Örebro. I SM-slutspelet gick sedan laget hela vägen till final där det trots ett tidigt ledningsmål blev förlust med en silvermedalj som följd.

– Mange har gjort ett fint jobb under den här säsongen och även tidigare i rollen som assisterande i J20. Vi tackar honom för insatserna, säger sportchef Johan Alcén. – Vi ser fram emot att följa hans fortsatta karriär inom hockeyn.

Joakim Gustafsson kom in som ansvarig för J20 kort inpå säsongsstarten då den tilltänkte J20-tränaren David Åkerblom rekryterats av Calgary Flames. Med bakgrund inom Haninge och Segeltorp i Stockholms södra förorter klev Gustafsson in i rollen som huvudtränare för J20.

– Jocke kom in i ett svårt läge då en hel försäsong passerat och vi snabbt behövde fylla rollen. Han tog sig an uppdraget med energi och vi är tacksamma för det. Vi önskar honom lycka till i kommande uppdrag, säger Erika Grahm.

Brynäs IF