• Huvudsponsorer

Familjedag i Gavlerinken

1 februari 2019 13:00
Herr

Ta med hela familjen på lördagshockey i Gavlerinken! Brynäs IF gästas av Malmö och vi bjuder på roliga aktiviteter för alla barn i arenan - dessutom är det autografskrivning med hela herrlaget efter matchen.


Lördag 2 februari gästas Brynäs IF av Malmö i Gavlerinken Arena, nedsläpp 15.15.

Familjelördag i Gavlerinken

Ta med hela familjen på hockey - denna match är det familjetema i Gavlerinken. Vi bjuder alla barn på popcorn och ansiktsmålning i entréhallen och Lilla Gavlerinken bjuder alltid på roliga aktiviteter för alla barn.

Efter slutsignalen just denna match kommer hela herrlaget att finnas på plats i entréhallen för mingel och autografskrivning.

Skybar

Tag med vännerna och avnjut en spännande hockeymatch och i Gavlerinkens populära Skybar. Här kan du se livehockey och samtidigt äta och dricka gott. Det bjuds dessutom på livemusik i Skybar och denna kväll underhåller Dudes and the Duettes! Serveringarna i Skybar är öppna till kl. 20.30.

Köp dina biljetter här >>>

Linje 13

Du vet väl att Linje 13 tar dig till alla Brynäs hemmamatcher i SHL i Gavlerinken Arena? Slipp bilköer och parkering, tänk på miljön och starta uppladdningen tillsammans med andra Brynäsfans redan på bussen.

Läs mer här >>>

Parkering

För att snabba på parkering och flödet i arenan ber vi er att Swisha 123 378 24 30 för din parkeringsavgift på 40 kr innan inpassering. Visa din betalningsbekräftelse vid inpassering.

Observera att parkeringen längs med GTK-hallen (tennishallen) är till för GTK-hallens besökare, där råder det därmed parkeringsförbud för besökare till Gavlerinken Arena.

Vi påminner besökare om att ej lämna värdesaker i bilarna, tyvärr har vi haft inbrott i bilar under matchtid.

Vägarbeten

På grund av vägarbeten runt Gavlehov uppmanar vi besökare till att åka i god tid till arenan för att underlätta parkering och flödet till arenan.

Biljetter

Biljetterna säljs som vanligt via biljett.brynas.se, Depeschen i Flanörhuset, ICA Maxi Hemlingby, ICA Kvantum Fjällbacken och Coop Valbo.

Köp dina biljetter här >>>

Gavlerinken Arena öppnar 1,5 timmar före matchstart. Skybar, loger och restaurang öppnar alltid 2 timmar före matchstart.

Vi ses i Gavlerinken!