Biljettsläpp och biljettinformation
Publicerad: 2016-03-08

Från och med idag kan du säkra din plats på läktaren till den första åttondelsfinalen i Gavlerinken Arena. Efter kvällens match mot Frölunda HC vet vi vilket motstånd som väntar.

Det är spänning in i det sista när Brynäs IF möter Frölunda HC i grundseriens sista match. Vilket motstånd och vilka matchdagar laget spelar är klart först efter slutsignalen i Gavlerinken Arena ikväll. Här hittar du biljettinformation och matchdagar baserat på vilken plats Brynäs IF tar i tabellen.  

Köp din biljett här.. 

Billigast köper du din biljett via webben men du kan också köpa via någon av våra ombud. 

  • Depeschen i Flanörhuset
  • ICA Maxi Hemlingby
  • Coop forum i Valbo köpcentrum.
  • Biljettkassorna i Gavlerinken Arena. Öppnar 1.5 timmar innan match och arenan öppnar 1.5 timmar innan match.

Slutspelspaket 2016
Om du köper ett slutspelspaket är du garanterad plats på alla matcher från åttondelsfinal och framåt även när det är slutsålt. Du slipper onödigt köande, och du sitter på samma plats på alla matcher. Med ett slutspelspaket så kan du få upp till 15 % rabatt på biljettpriset jämfört med ordinarie biljettpris i slutspelet.

Betala efter slutspelet
Betalningen sker inte förrän alla matcher är spelade, och du har då möjlighet att dela upp din betalning. Kostnaden är beroende av hur många matcher det blir totalt i respektive finalserie. Efter avslutat slutspel skickar vi en faktura på antalet spelade matcher. Sedvanlig kreditprövning görs på samtliga som köper ett slutspelspaket. 

Köp slutspelspaketet här..

Seriekort
Ni som har seriekort i form av lösbiljetter ska använda biljett med text Play in 1 eller Åttondelsfinal 1 i den första matchen i Gavlerinken. 

Gäller ditt seriekort i slutspelet?
Vid tecknande av seriekort fick du välja om du ville inkludera slutspelet eller ej. Gjorde du inget aktivt val så ingår slutspelet. 


Seriekortsinnehavare faktureras som vanligt för slutspelet i efterhand, beroende på hur många matcher vi spelar. Observera att du faktureras för samtliga matcher, oavsett om du är på plats i arenan eller ej. Vill du avboka slutspelet? Kontakta Brynässhopen via mail [email protected] eller på telefonnummer 026-182012.



Brynäs IF