• Huvudsponsorer

Hemmapremiär!

15 september 2017 09:03
Herr

Läs allt som händer i Gavlerinken under premiärmatchen


Försäsongsmatcherna är färdigspelade. Nästa gång pucken släpps för Brynäs IF:s herrlag är när SHL-säsongen 2017/2018 äntligen drar igång. När pucken släpps ligger officiellt fjolårets säsong på sista sidan i historieböckerna och nya minnen är redo att skapas. Brynäs IF inleder med bortamatch mot Växjö 19/9. Två dagar senare i hemmapremiären mot HV71 21/9 är det dukat till fest i Gavlerinken. Hemmapremiären är en repris från finalmötet i våras. Vi minns alla den underbara stämning som var i arenan under finalmatcherna i Gavlerinken, tillsammans tar vi med oss stämningen och minnena in i den nya säsongen!

Detta händer i arenan

Premiär för det nya introt. När Brynäs IF äntrar isen är det premiär för det nya introt, riktigt läckert tillsammans med det nya ljudsystemet. Nyförvärven Henrik Larsson, Aaron Palushaj och Louie Caporusso gör sin första match i SHL. Christopher Liljewall och Mikael Johansson gör sin första SHL-match i Brynäströjan.

Gavlerinken 50 år

Sedan 1967 har Brynäs IF skrinnat ut till match i Gavlerinken belagd på Sätras höjder med utsikt över centrala Gävle. Under åren har diverse renoveringar och namnbyten passerat men när arenan fyller 50 år bär den sedan några säsonger tillbaka återigen det klassiska arenanamnet Gavlerinken.

Vi förvandlar hela entréhallen till ett stort födelsedagskalas där Brynäs IF bjuder på tårta, dryck och ballonger i massvis. Enligt ryktet håller vår kära tifogrupp på att förbereda en riktigt läcker födelsedagspresent till Gavlerinkens ära, håll koll på hemmastå!

Supportermarsch mot Gavlerinken

Innan premiären är det supportersamling på baren Rack´n´ Roll på Staketgatan 32 i centrala Gävle. Supportrarna samlas och laddar upp inför matchen följt av en supportermarsch mot Gavlerinken kl. 17:30

Breit Hellmans minne

Innan match kommer Breit Hellman, som avled tidigare under hösten av hedras av föreningen. Breit Hellman var en av de viktigaste personerna i Brynäs IF:s historia. Han var med och byggde upp ishockeyns organisation på 1950-talet. Han hade många funktioner i föreningen genom åren. Bland annat lagledare och ansvar för spelarrekryteringar. Breit Hellman blev 84 år gammal.

Köp din biljett till premiären här>>>