Nominerade till Tigerstipendiet
Publicerad: 2021-12-03
Brynäs
Varje delas Tigerstipendiet ut till minne av Lennart ”Tigern” Johansson. Tre juniorspelare i Brynäs nomineras och en av dessa får ta emot Tigerstipendiet. Utdelningen sker imorgon 4 december inför nedsläpp i SHL-matchen mot Djurgården.

Nominerade 2021 är:

Arvid Sundin Arvid är en målfarlig forward med ett bra skott, explosiv skridskoåkning och styrka i närkampsspelet. Han uppvisar en ödmjuk personlighet, är målmedveten och har dessutom ”glimten i ögat

Linus Lindblom Linus är superambitiös, träningsvillig och väldigt målmedveten. Han vet vad han vill med hockeylivet. Han är en bra målskytt. Lugn och fin kille vid sidan av isen.

Samuel Jonsson Samuel är en genuin människa med väldigt fin personlighet, en individ som kommer väl förberedd och fokuserad till varje träningstillfälle, fin lagkamrat, träningsvillig och är målmedveten. Det märks att Samuel vill bli bra på hockey. Samuel är dessutom väldigt duktig och noggrann i skolan med insikten att studier är viktiga.

Varje år delar Stiftelsen Lennart ”Tigern” Johanssons minnesfond ut ett stipendium till en ung, lovande ishockeyspelare som under året visat stort ”Tigerhjärta”. Övriga kriterier är att mottagaren under året ska ha höjt sig över sina lagkamrater i något avseende; visat sig vara en god kamrat, haft en positiv personlighetsutveckling som inneburit högre standard och prestationsförmåga, eller i något avseende övervunnit sig själv.

Den som mottar Tigerstipendiet tilldelas 25 000 kr. Övriga nominerade tilldeles 1 500 kr från Stiftelsen Lennart "Tigern" Johanssons minnesfond.

Tigerstipendiet delas ut inför nedsläpp i SHL-matchen lördag 4 december 18.00.

Brynäs IF