Visa var ditt hjärta klappar
Publicerad: 2019-02-25
Brynäs
Visa var ditt hjärta klappar och handla Brynäs IF officiella merchandise via webbshopen, i butiken i Gavlerinken Arena och på Intersport i Gävle och Valbo.

Du kan handla Brynäs IF officiella merchandise via webbshopen, i butiken i Gavlerinken Arena och på Intersport i Gävle och Valbo.

Tävling på Facebook

Just nu har du möjlighet att vara med och tävla på vår Facebook, där har du chansen att vinna denna snygga HOCKEY HOOD till ett värde av 799 kr. Tävlingen avslutas 4 mars kl.12.00, vinnaren blir kontaktad via ett meddelande på Facebook.

Lycka till!

Brynässhopen i Gavlerinken Arena har följande öppettider

SHL-matchdagar kl. 11 - 30 min efter matchens slut

Du kan även handla souvenirer i webbshopen och få leverans till din närmsta Intersportbutik eller få varorna hemskickade.

Löpande fylls butikerna med nyheter. Besök webbshopen med jämna mellanrum för att hålla dig uppdaterad.

Besök webbshopen Brynässhopen >>>

Club Intersport

Bli medlem i Club Intersport. Det kostar ingenting. Som medlem i Club Intersport får du fina rabatter och en bonus på upp till 6% på alla registrerade inköp.

När du blir medlem anger du att Brynäs IF är din favoritklubb och då får även Brynäs IF en bonus på upp till 3% på samtliga dina registrerade inköp på Intersport.

Club Intersport är en win-win. Du tjänar på det och klubben tjänar på det. Dubbel nytta.

Det är enkelt att registrera medlemskap i Club Intersport >>>

Medlemsrabatt till Brynäs IF:s medlemmar

Alla Brynäs IF:s medlemmar har 10% rabatt på hela Intersports sortiment (gäller ej cyklar). För att ta del av medlemsrabatten krävs registring.

Klicka här för att registrera dig >>>

{!A}

Marknad- och eventkoordinator Michaela Lindberg